sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sunnuntai-iltapäivän askartelua

Kun nyt on tuollainen harmaa sää ja talo on tyhjillään, niin mikäs sen kivempaa kun laittaa tunnelmallista musiikkia soimaan ja istuttaa ittensä keittiönpöydän ääreen kera liiman, silkkipaperin, kakkupaperin ja vähän pahvinkin. Ja tässä aikaansaannoksia (varoituksen sana taas, en ole mitenkään millintarkkaan ja kieli keskellä suuta näitä väkerrelly, vaan lähinnä hutassu kasaan, että saa paremman kuvan siitä miltä nää ideat oikeesti näyttää):

Puolikas paperipitsilasinalunen tötterön juuressa.
Kokonainen paperipitsilasinalunen takaa, ei luonnollisestikaan riitä kokonaan ympäri.. Tässä muuten saa tuhertaa liiman kanssa niin paljon, että kannattaa valita jotain tukevaa paperia/pahvia.
Pitsi sisäpuolella. Näitä tötteröitä vois muuten tehä ilman kakkupapriakin vaikka suoraan sellasista näteistä kuviopapereista. Piirrät siis sopivan kokosella lautasella (tai siis harpilla joka lienee ihan keksitty tähän tarkoitukseen) ympyrän paperiin, leikkaat, puolitat ja kierrät rullalle niin, että ympyrän kehä on tossa ylhäällä.
En kyllä oikein vielä keksiny miten ton sisäosan sais siistiksi.. Ehkä tämä tällaisenaan toimisi valmiina hääkarkkitötterönä niin että häänamit siis olis jo tötterössä, ettei se sisäosa niin pistä silmään ;)
Normikokoisesta kakkupaperista puolikas käärittynä tötterölle silkkipaperin kanssa. Saa kivasti vähän lisää paksuutta ja teemaan sopivaa väriä.
Ja ilman silkkipaperia.
Kakkupaperitötterön pitää kasassa tarrasta leikattu sydän..
Isompia herkkurohmuja/herkkuja varten voi somistaa pahvisen kertsimukin pienellä pitsilasinalusella ja kirjoittaa siihen sitten vaikka ton "Love is Sweet" tms. Sopis muuten hyvin vaikka vaahtiksille :) 
Karkkimukia voi myös lisäkoristaa, vaikka sitten satiininauhalla. Pienempi rusetti näyttäs paremmalta.

Nää on kaikki karkkibuffaa silmällä pitäen tehtyjä ja kaikissa yritin käyttää kakkupaperia (kun sitä nyt on). Muutenhan kaikki oli ihan omista askartelujämävarastoista löytyviä. Taidan alkaa todella mieltymään tähän kakkupaperiin, vaikka en ihan vielä oo selvillä miten se meidän muuhun mahdolliseen tunnelmaan sopisi... no ehkä se vaan laitetaan sopimaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti