maanantai 10. helmikuuta 2014

Sormus

Vielä ei olla luonnollisestikaan saatu kuvaajaltamme kuvia (eli niitä ja tarkempia raportteja saadaan siis odottaa vielä muutama viikko), mutta en malta olla esittelemättä teille sormustani itse otettujen kuvien kautta. Eli sori huonohko laatu :P


Sormushan on siis raumalaisen kultasepänverstas Caisannin käsialaa ja heidän mallistostaan löytyvä sormusmalli on nimeltään Silvia. Runko on valkokultaa ja kivenä on moissaniitti.

Ja on tää kuulkaa ihana ja just mulle sopiva: yksinkertainen, mutta näyttävä :) Ja sai luonnollisestikin ihasteluita juhlissa.


Suuri plussa siitä, että tiedän kuka sormukseni on tehnyt (en tiedä miten isojen merkkien kohdalla, onko sormuksen ostajalla tiedossa kultasepän nimi) ja palvelu on tosi ystävällistä ja helposti suju myös spostin kautta sormustilauksen teko. Oltiin toki siis käyty etukäteen sovittelemassa ja katsomassa malleja että tiedettiin sitten mikä koko ja malli on mistä puhutaan :)

Niin ja saatiinpa samalla tukea kotimaista ja melko lähialueen käsityöläisyyttä.

10 kommenttia:

 1. Hurjan kaunis sormus, ja tosi nätit kynnet :) Onnea paljon avioparille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä kynsien laitto tekee heti käsistä huolitellumman näköiset (normaalisti kun pureskelen kynsiä).

   Poista
 2. Vautsi mikä sormus, hurjan kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) on tässä tullu ihan "vähän" vasenta kättä katseltua ja ihasteltua valon heijastumista tuosta sormuksesta :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tosin nää kynnet alkaa nyt omalta osaltaan vaikeuttaa näppiksen käyttöä.. mitenhä lie työt onnistuu huomenna :D

   Poista