maanantai 6. toukokuuta 2013

Ne "perusasiat" kuntoon..

Täällä sitä vaan pohditaan ja mietitään yksityiskohtia, vaikka ei ole edes perusasiat hoidettuna. Kuten nyt esimerkiksi kirkon varaaminen. Ollaan siis näillä näkymin päätymässä kirkolliseen toimitukseen, on se sitten varsinainen vihkiminen tai sitten avioliiton siunaus. Pika googlailu Turun-Kaarinan seurakunnan netti sivuilla ja toteamus, että ehken täytyy tässä tällä viikkoa ottaa puhelin pieneen kouraan ja soittaa. Sitä ennen olisi kyllä suotavaa, että pohjalaanen tarkistaisi, että meidän alustava varaus juhlatilaamme pitää vielä..

Ja sitten olisi se pitopalveluasia. Voi tuska senkin kanssa, kun ei oikein tiedetä et mitä halutaan ja mitä halutaan siitä haluamastamme maksaa..

No ei se mitään. Meikäläinen selasi vähän nettiä ja klik klik, tilatuksi tuli jälleen jotain pientä yksityiskohtaa (ja erittäin epävälttämätöntä) häitä ajatellen. Josko tilattu tavara vastaa mielikuvia, eli jää häitä varten haltuuni, postaan tilauksestani sitten enemmän..

Ja tämä kirkkoasiahan tuli mieleen tästä Korpun postauksesta. Onneksi jotkut on ajallaan liikkeellä ;)


1 kommentti:

  1. HAHA :D joo meikä on kyllä oottanut tätä kirkonvarauspäivää kuin kuuta nousevaa jo viime vuodesta asti :D

    Varulta vielä Kämpistä tulee tarjouspyyntöä Peilisaliin, jos sittenkin siirrettäisiin tilaisuus pois kirkosta ja voihan se olla ettei haluamiamme kellon aikoja vaan ole saatavilla ;)

    VastaaPoista