keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Heihei talvi, tervetuloa kesä!

Se on sitten toukokuu ja meikäläisen mielestä ainakin talvi on takana ja kesä aluillaan. Vaikka aurinko paistaakin kutsuvasti, kova tuuli, myöhään (vai aikaiseen) venynyt illanistuminen seremoniamestarin ja puolisonsa luona ja ennen kaikkea mukavuudenhalu, sai meikäläiset virittelemään keväisen värisen vappubrunssin ihan tohon oman ruokapöydän ääreen.


Tuleva kesä tulee olee varmaan jossain määrin erilainen kun aikaisemmat, vaikka muistan kyllä hyvin viime keväänäkin, heti lämpötilan salliessa, lysähtäneeni persauksilleni parvekkeelle auringonpaisteeseen häitä pohdiskelemaan. No ihan älyttömästi ei olla vuodessa edetty, mutta nyt tosiaan tänä kesänä on laitettava hippulat vinkumaan, ettei tule kiire! Toisaalta viime kesänä olin järjestämässä loppukesän/alkusyksyn häitä ja tuolloin ei ollut päivää päätetty. Että on tässä vuodessa saatu sen verran aikaan, että hääpäivä ja juhlapaikka on päätetty ja tuossa hääpäivän päätöksen mukana tiputettiin puolisen vuotta järjestelyaikaa pois.. No, eiköhän me bileet saada aikaan, kun vaan saan jatkuvasti muuttuvan mieleni ja ideatulvat kuriin ;)


Kesällä olisi syytä lyödä myös lukkoon ruokailuasiat, lopullinen vieraslista jne. Värimaailman (tai värimaailmattomuuden) voisi myös päättää, jotta voisi alkaa hankkimaan tarvittavia somistuksia tosissaan. Mekkoakin olisi syytä käydä vilkuilemassa, jotta saisi jonkin käsityksen millaisia on tarjolla ja mikä mulle sopii. Pohjalaasen sisko on muuten ihan täpinöissään juhlavaatteista, joten on nyt alustavasti sovittu, että tulee anopin kanssa kesän lopulla tänne shoppailemaan.


Ja sitten on vielä se projekti laihtuminen. Aloitettu on, mutta kuten kuvista näkyy, toisinaan hieman lipsuu.. Et sellasta tänne. Ei siis etenemistä toistaiseksi ;) Pelottaa vähän kun kesät tuppaa hupsahtamaan ohi vauhdilla ja hommaa on vaikka miten. Mutta koetan olla stressaamatta, kyllä aika riittää. Eli Kesä, Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti