sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Lankaa ja nauloja

Pöytänumerointi-ideoita etsiessä törmäsin parissa blogissa ideaan, joissa numerointiin on käytetty vasaraa, nauloja ja lankaa. Niin ja jonkin sortin lautaa.



Kuvat yllä täältä 

Ja, koska meikäläistä riivaa hillitön askarteluvimma, pyysin Pohjalaaselta hukkapalan hyllynpalaa pohjaksi, joutavia nauloja ja vasaran ja aloin paukuttamaan.


Ihan ekana piirsin naulan kärjellä piparkakkumuottia apuna käyttäen sydämen ja sit ei muuta kun nauloja ääriviivoille.


Ekan version tein niin, että täytin sydämen sisustan langalla. Kokeilin aika paksua villalankaa.. no, vähän pörröseltä näyttää.


Tokaan versioon laitoin nauloja tiheämpään sydämen ääriviivoille ja sitten hakkasin randomisti nauloja ääriviivojen ulkopuolelle. Ehkä ois voinu käyttää viivotinta ja tehdä neliön ton sydämen ympärille. Mutta noh, kuitenkin aloin sitten kieputtaa ohutta ompelulankaa ulkokehän nauloilta ääriviivojen nauloihin niin, ettei ääriviivojen sisäpuolelta vedellä niitä lankoja ristiin.


Itse tykkään enemmän tuosta "tyhjästä" sydämestä. Tosin, olis taas voinu suunnitella vähän enempi ennenku alkaa vaan tekee, niin ois saanu ton toisen reunan tasasemmaksi ja muutenki siistimmäksi.

Tässä mun askarteluinnossa on yks tosi huono puoli: Ei oo vielä päätetty et mitä sitä varsinaisesti häitä varten askartelis. Siksi siis vaan tälläsii extempore ideoita ja värkkäilyitä niistä aineksista mitä tarjolla on. Niin ja ilman sen suurempia mittailuita tms ;)


1 kommentti:

  1. Vautsi, tosi hyvännäköisiä, molemmat :) Tostahan voi kehittää vaikka mitä koristeluideoita. Ainakin tollanen oikein iso sydän ois komea yksityiskohta häissä.

    VastaaPoista