maanantai 25. helmikuuta 2013

Karkkikärry ja muita herkkubuffa ideoita

Eipä ole aikoihin tullut vastaan kuvapainotteista "real wedding"-postausta, jossa ei olisi ollut muodossa tai toisessa karkkibuffaa, niin kuumaa kamaa se tuntuu olleen menneenä vuonna jotta.

Kuva

Yksi ehkä erilaisimpia ideoita oli selkeästikin morsiamen lempi herkuista koottu, muuhun värimaailmaan sävytetty karkkikärry.

Kuva
Aika viekas idea. Mikäli kärry tosiaan on liikuteltavissa, voisi sitä hyvin säilyttää kahvituksen alkuun (tai milloin karkkibuffa nyt aukeaakaan) asti piilossa vierailta. Kätevää etenkin, jos vieraissa on paljon pieniä sormia, jotka eivät malta pysyä oksupoksuolollakaan peloteltuina poissa namukipoilta. Mainittakoot tähän, että allekirjoittaneella on varsin pienet sormet..

Ja mitäs tykkäätte tästä rouheasta ja wanhahtavasta puulokerikosta?

Kuva

Blogeja selaillessa panin merkille (kuten varmaan kovin moni muukin on laittanut), että kauniilla lasipurkeilla, harkituilla väriyhdistelmillä (eli siis namut valittus ulkokuoren, ei maun perusteella) ja sinnikkäällä asettelulla saa varsin komioita irtokarkkiholistin painajaisia aikaan.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Ja mikä ihanaa, karkkibuffat eivät ole enää vain karkkibuffia vaan kokonaisia herkkubuffeteja cup cakesien, cakepopsien, donitsien, macaronien ja whoopisien (miten ikänä kirjotetaankaan) kanssa. Nams! Sokerihumala, I'm all yours! Ja kuten näkyy, koristeluissakaan ei säästellä.

Kuva
Kuva
Ja jos ei vanha kansa niin oo namiloiden perään, niin pikkuleivät kelpaa niillekin. Todellinen kahvi-herkkubuffet siis. Sopii myös leipomista rakastavalle parille tai niille, jotka haluavat herkkubuffetin, muttei ylisokerisia lisäainepommeja.

Kuva

Sokerihuurteena marmeladin päällä, ihanan suloiset ja käsin koristellut pussit namien hamstrausta varten. :) Sweet!

Kuva
Taisin sokerihumaltua pelkistä kuvista. Piristävät kummasti tälläistä köhäisen jälkipöpöilyiltapäivää. Niin ja tuleeko meille karkki- tai herkkubuffet? Todellakin!

ps. nyt saatavilla myös popcorneja ;)

Kuva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti