sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Aurinkoinen pipipäivä

Mitä saadaan kun lykätään morsiamelle flunssa, sunnuntai-iltapäivälle pilvetön taivas ja television olematon ohjelmatarjonta? Tylsistynyt morsian, joka päättää testata karkeasti sitä kattauksen suuntaa, jota on vähän miettinyt. Niin ja ihan ekana ennenkun näätte kuvia, pyydän huomioimaan etten jaksanut silittää liinaa, aitoja kukkia ei just nyt ollut käden ulottuvilla (saatikka oikean värisiä), lautasliinat on vaan isoimmat ja neutraaleimmat, jotka satuin löytämään jnejne.


Ajatuksen pohjana on kynttelikkö, johon saa nätisti kruunukynttilät niin, ettei näköyhteys vastapäätäistuvaan kärsi. No minulta löytyy yksi halppis kynttelikkö, kolmihaarainen sellainen. Todellisuudessa haluaisin sellaisen viisihaaraisen ja vähän tukevamman oloisen (siis oikeissa unelmissa, joissa ei budjettia tunnettaisi, haluaisin kristallikyntteliköt). Kynttelikköön sipaisin pitsinarulla (siis sellaisella joka nyt sattui kaapista löytymään) "pöytänumeron" eli tässä tapauksessa tuollaisen adventtikynttilän numerokoristeen.


Koska kynttilät tulevat korkealle, ajattelin sitten, että kukkien tulisi olla matalalla, taas niin, ettei ne ole näköyhteyksien häiriönä. No kotoahan ei siis löytynyt muuta kuin nuo räikeän pinkit tekokukkaset, mutta idean hahmottelu tässä lienee se pääpointti, ei se väri. Todellisuudessa siis haluaisin ainakin tällä hetkellä valkoisia kukkia.

Lautasliinojen taittelun kanssa olen ihan urpo ja sain aikaan kaksi jotain sinnepäin olevaa hahmotelmaa. Toisessa hahmotelmassa (siis onneksi on olemassa ihmisiä jotka sitten osaa oikeesti ne liinat taitella) yritin saada aikaan taskun, johon saattoi sujauttaa ohjelmaa/menua imitoivan valkoisen korttitaitelman ja tarvittaessa myös ruokailuvälineet. Toisena vaihtoehtona taittelin vaan liinan paketiksi "ohjelma-menun" alle.


Niin ja ihan pohjallahan on siis (törkeän ryppyinen) valkoinen pöytäliina, jonka päällä pitsikaitaliinaa markkeeraa pitsihuivi.

Hmm.. paljon on tuossa vielä kehittelyn varaa, ja ehkä sitten kuitenkin halajaisin jotain näyttävämpää ja runsaampaa... Ehkä.. Tuossahan on muuten se, että kynttelikköä ei ihan jokaisen vieraan väliin tulisi laitettua, vaan ehkä joka kolmannen jälkeen (?) tai esim kahdeksan hengen pöytään keskelle pöytää ja sitten yhdet tuikut tms ja sitten pienet kukat jokaisen kohdalle vähän niinko tässä ihan älyttömän hienossa havainnekuvassa:

Joo, oli tylsää. Mutta sainpahan vähän vahvistusta sille, että ajatusta tosiaan täytyy kehittää ja testailla oikeilla elementeillä hyvissä ajoin.

3 kommenttia:

  1. Voi tuo hahmotelmahan on ihana :D mä tykkäisin kovasti! Ikävä kyllä oma budjetti ei myöskää venyny mihinkää kynttelikköihin.. :/ Mut toi on tosi hyvä!

    VastaaPoista
  2. http://nhwykirppis.blogspot.fi/ Vinkkinä, että tuolla Kaisan blogikirppiksellä on hyvin samantyylinen kynttelikkö pilkkahintaan myynnissä ja vielä huutamatta! :)

    VastaaPoista