keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Pirteä pinkki

Kevään tullen kummasti alkaa mieli kummasti lämmetä voimakkaille väreille. Yksi häissä melkoisen suosittu räsikyvämpi väri taitaa olla pinkki/fuksia/miksi sitä nyt haluaa kutsua. Ja mikäs siinä, kyseiseen värimaailmaan kun saa upeita kukkia ja väriä siis jo pelkästään kukkavalinnoilla.

Kuva

Pinkki näyttää etenkin tosi kivan raikkaalta ja pirtsakalta, kun sitä on ripoteltu sinne tänne muuten suht valkoista yleisilmettä värittämään. Etenkin tämä alla oleva kuva, jossa on pinkit lautasliinat (?) näyttää varsin särmältä.

Kuva
Kuva
Kuva

Jotenkin hieman "aikuisemman" ja hillitymmän version taas on saanut aikaan käyttämällä shampanjan väristä pöytäliinaa ja ripottelemalla pinkkejä terälehtiä koristeeksi. Rock-parille sopinee pinkki ja musta yhdessä, koska siinä on jollain tapaa mun mielestä vähän rock-asennetta.

Kuva

Pehmeämpää tunnelmaa saa aikaiseksi pinkin ja korallin yhdistelmällä. Ne näyttää sopivan oikein näpsästi yhteen, varsinkin jos pinkin sävy (en sitten todellakaan osaa puhua väreistä niiden "oikeilla" nimillä) on enemmän punaiseen ja oranssiin kuin siniseen tai violettiin taittava.

Kuva

Loppuun vielä muutamia väripilkkubongauksia, jos haluaa tuoda pinkkiä omiin häihinsä muuten(kin) kuin kukissa.


Voin muuten vannoa, että viime kesänä tämä tyttö oli takuu varma siitä, että häiden väriteemasta löytyy jo esitellyn oranssin lisäksi pinkkiä ja keltaista, josta myöhemmin omia ideoitaan.. Nyt on kuitenkin mieli tainnut muuttua värimaailman suhteen.

2 kommenttia:

  1. Kyllä värit on ihania, ja niillä saa omannäköistään. Itsellä piti alkuun olla vain valkeaa ja sampanjan väriä. Mutta suunnitelmia tehdessä värimaailma on valkea, sampanja ja hopea. Eli aika vaalea. Mutta onneksi olen löytänyt erilaisia valkoisia sävyjä ja materiaaleja. Hääsuunnittelu on aivan ihanaa. Minulla jo loppusuoralla sillä häät 4/2013. Nautinnollista hääsuunnittelua.

    VastaaPoista