tiistai 19. helmikuuta 2013

Kehystetyt

Pöytäkartta, se kai on oltava, jos mielii vieraiden löytävän oikeisiin pöytiin, varsinkin jos vieraita on useita kymmeniä. Itse olen erinäisiä blogeja selaillessani ihastunut näihin kehystettyihin versioihin pöytäkartoista. Ja siis nimenomaan niihin, joissa joko yksi pöytä tai kirjain on kehystetty omaksi ryhmäkseen.

Kumpaakin inspiraatiokuvaa yhdistää se, että kehykset ovat erilaisia, mutta silti harmonisesti yhteen sopivia, ilman että kokonaiskuva olisi levoton.

Kuva

Ylemmän kuvan harmonisuuden luo yhtäläinen "henki" eli hieman koukeroinen muotokieli (ok yhtä lukuunottamatta) ja pieni kuluneisuus. Havaittavissa ajanpatinaa siis. Alemmassa kuvassa sen sijaan on käytetty reippaasti modernin yksinkertaista, koukeroista ja tyyliteltyä sulassa sovussa, kiitos kaikissa samana olevan sävyn.

Kuva

Jos itse toteutettaisiin pöytäkartta kyseisellä tavalla, valitsisin mitä todennäköisimmin jälkimmäisen vaihtoehdon, ihan siksi, että se olisi helpompi toteuttaa. Ei muuta kun spraymaalit käsiin ja kas vain, saatiin yhtäläinen värimaailma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti