torstai 18. heinäkuuta 2013

Lautasliina iltapalalle ja vähän muutakin

Pika visiitti savoon ja siellä sijaitsevaan Amanda B:n myymälään ja kappas, noin 26 euroa pankkikortilta höylättyäni meillä on nyt lautasliinat ilatapalaa ajatellen.


Ja vähän muutakin, koska nuo lautasliinat ei maksanu kuin 1,50e/pkt. Kotiin häitä odottamaan lähti myös kimaltava peilitarjotin (jonka tulevaa käyttötarkoitusta en täysin ole keksinyt, mutta uskoisin sen päätyvän juomapöytään, karkkibuffaan tms ehkä kynttiläiden alle tms)...


...ja kaksi peltistä rasiaa.


Jokos arvaat mihin käyttöön ne on?


Ne menee sinne, missä naiset puuteroi nenää ja miehet, no mitä miehet nyt sitten siellä tekeekään. Ja niihin on tarkoitus laittaa särkylääkkeitä, ihan siltä varalta, että jonkun vieraan päähän tulee pipi. Ehkä myös närästyslääkettä. Tai sitten laastareita.


Kysyin muuten Pohjalaaselta, kumpi laitetaan miehille. No, blondi hoitsu punaisissa huulissaan tietty!

Sellaisia pikaisia ostoksia siis tällä kertaa. Ja mikä parasta, äiti oli mukana :) Ihanaa, että se jaksaa olla innoissaan. Ja sellanen välipäivitys kahvikuppi-asiaan: Sain viimesimmäksi kuppeja äidiltä lainaan ja anoppikin oli löytänyt kirppiskeltä edullisia kuppeja, joten enää ehkä ihan kymmenkunta kuppia ja lautasta puuttuu.

7 kommenttia:

 1. Ihanat noi rasiat! Oon ihan hulluna kaikkiin peltirasioihin, niitä löytyy kotoa vähän liikaakin :D

  VastaaPoista
 2. Tuo peilitarjotin on aivan ihanan bling! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Nyt on just se vaihe ku pitäs yrittää järkevästi ajatella että mitä blinginä ja mitä vähemmän blinginä sitä sitten hommaisi.

   Poista
 3. Heippulivei, mitäs lomalainen? :D Mulla on muuten samanlainen peltirasia mökillä, mikä sulla tossa vikassa kuvassa vasemmalla. Ja aivan ihan bling-tarjotin! :D Mitäköhän toi tarjotin maksoi, vitsi, mäkin haluan tollasen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hei ja arvaa ketuttaako tuo vesisade! :D Niin tyypillinen lomasää :P Se tarjotin makso 10 euroa. Tarviiks häihin vai omaksi iloksi muuten vaan?

   Poista
 4. Hei loma on lomaa vaiks satais vanhoja ämmiä! :DD Nooh, tulis enemmän omaks iloks, mut käyttäisin myös kyllä häihin. :D Jos oot sopivasti vielä kaupoilla, ni ostapa mulle kans samanmoinen. Mutta varten vasten ei tarvitse mulle sellaista lähteä hakemaan.

  VastaaPoista