keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

"Heräteostos"

Eilen hammaslääkäristä kotiin tullessa, puolet kielestä ja alahuulesta vahvasti puuduksissa, päätin kipaista keskustan kaupoilla bussia odotellessa. Tai en ihan missä vaan kaupoissa, vaan kenkäkaupoissa. Ja jotakin tarttui matkaan.


Se jotain on päältä hopeanhohtoista, mutta meikäläisen makuun sopivan rustiikkisen näköistä nahkaa. Jalassa ne tuntuu unelman pehmeiltä, enkä pikaisen testauksen jälkeen havainnut mitään, mikä voisi hiertää tai painaa. Ja niissä on söpö rusetti.

Tadaa! Heräteostoksena, meikäläinen löysi hääballeriinat! Tai ainakin siis potentiaaliset sellaiset, sillä jos ne ei sovi sitten sen mekon sävyyn, johon ihastun, menee kengät luonnollisesti vaihtoon.


Eikä sekään haittaisi, koska kyseiset kengät on niin kivat, että niille löytyy varmasti käyttöä myös ihan arkielämässä.

Hih. Aika alehaukka olen ollut, koska kuten aiemmin ostamani laukku, myös kengät olivat alessa.


Tähän väliin täytyy muuten todeta, että balleriina valikoima näin ylipäätään on todella tylsää häämielessä ajateltuna. Nämä nyt ostamani olivat kutakuinkin ainoat tähän mennessä vastaan tulleista, joita saattoi harkita (tai no, minähän en kauaa edes harkinnut). Korkokenkiä sitten toki on vaikka ja kuinka, mutta ne nyt ei jotenkaan tule omalla kohdalla kysymykseen, koska haluan ennen kaikkea tuntea oloni mukavaksi hääpäivänäni. Mutta kattellaan, kun se maailman ihanin korkokenkäpari kävelee vastaan, voi tämän morsiamen mieli taas muuttua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti