perjantai 12. heinäkuuta 2013

Ei-hääpuku hääpuvuksi?

Kun löysin aiemmin tällä viikolla mahdollisen häälaukkuni, en voinut vastustaa kiusausta käydä tsekkaamassa Muotikuun valikoimaa pitkistä tylliunelmista. No jos totta puhutaan, mun oli pakko käydä tsekkaamassa ennemmin se, löytyykö kyseisestä kaupasta isompia kokoja, jos en vaikka satu laihtumaan (mikä vaikuttaa aika todennäköiseltä tällä elämäntavalla). Ja löytyyhän sieltä. :)

Olen ehkä jo ihan näin niinkun muutaman kerran maininnut, että en välttämättä halua perinteistä hääpukua. No tätä ei ole kiveen hakattu ja katsokaa vaan, mieli voi muuttua jahka pääsen sovittelemaan. Mutta niin siis kävin Muotikuussa, josta muuten olen ostanu tähän mennessä elämäni prinsessapäiväpuvut, eli wanhojen tanssipukuni ja ylioppilaspukuni, vilkuilemassa, onko heillä mahdollisesti tällä hetkellä tarjolla jotain, mitä voisin kuvitella pukevani hääpuvuksi. Muistelin ainakin joskus nähneeni sen ihanan liikkeen ikkunassa kauniita pitkiä luomuksia.

Pikaisella kierroksella meikäläisen silmiin osui lähinnä tyllialaosin olevia pukuja ja yllättäen ne kaikki olivat hyvin maanläheisin sävyin varustettuja ja yhden tietyn valmistajan mallistoa. Pronovias. Kappas. Sehän tekee hääpukujakin. Mites sattuikaan.

Kotiin päästyä piti sitten heti sukeltaa kyseisen merkin sivuille ja ihan kivoja pukuja sieltä sivuilta löytyi. Ja nyt siis en edes katsonut niitä varsinaisia hääpukuja.


Tän näin ihan livenä ja sen pitsi näytti upealta. En vaan tiedä miksi tuon mallin pitää löyhytellä tuota helpaa tuolleen, niin, että se näyttää hapsumaiselta. Kyseinen puku oli myös ihan miellyttävän värinen luonnossa, mutta rupesin miettimään, näyttäisikö se talvella vähän turhan tummalta.


Vähän samaa henkeä on tässä puvussa, ja se on ehkä kivemman värinen. Kun taas alla oleva puku on ihan liian tumma, vaikka helma onkin upea. Niin ja tuota, tuo hyyyvin tyköistuva malli aina puoleen reiteen asti, ei oikein imarteme meikäläisen kymmenen senttiä yli puolentoista metrin pituista pullukkaa kroppaa. Samaa vartaloa nuolevaa tyyliä on kyllä noissa yllä olevissakin..




Ja sitten... BINGO! Kaksi sekä väreiltä, että malleilta ihanaa pukua!

Tämä on ihanan laskeutuvan näköinen ja yksinkertainen, mutta silti pienellä blingblingillä höystetty. Tuo vyö toki voisi olla erivärinen.

Ja sokerina pohjalla: Puku jonka todella todella voisin haluta itselleni hääpuvukseni. Hienostunut sävy, kauniisti laskeutuva malli, riittävän peittävä, mutta myös rinnusta hienostuneesti korostava malli ja olkaimet(!) + vähän blingiä. Minä tykkään!


Mutta sovittaminen sitten vasta oikeasti kertoo mikä malli ja väri mulle sopii. Ja kyllä mun on varmasti pakko kokeilla ihan oikeitakin hääpukuja, tämä kun on suurimipien toiveideni mukaan ainut tilaisuus kun niitä on mahdollisuus kokeilla.

Kaikki kuvat täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti