perjantai 25. huhtikuuta 2014

Saisiko olla jotain suunkostuketta?

Nimittäin sitä on tarjolla ihan takuulla jokaiseen makuun ja riittämiin. Ja jos ei ole niin sitten on yksinkertaisesti nirso. Aiempien pohdintojen mukaisesti meillä päädyttiin iskemään pöytään Gin-Tonic ja Mojito ainekset (ja ohjeet kehyksissä), pieni valikoima pullossa olevia oluita ja mietoja alkoholisekoituksia sekä lonkeroa, siideriä ja olutta tölkkitavarana. Lisämausteena 10-vuotiasta Torres brandya. Siihen ei tosin tainnut kukaan koskea... Lisäksi pöytään oli nostettu viinipulloja ja loput skumpat. Juuri niinkun pitikin. Juomia tuotiin pikkuhiljaa esille, että pysyivät viileinä.

Juomapöytä oli pitkä kuin papin puhe ja juomaa enemmän kuin riittävästi. Mutta, mistäs alotettaisi näin kuva-sanallisesti tämä läpikäynti? Vai antaisiko vaan kuvien puhua puolestaan? Jep, tehdään niin. Savolais-pohjalaisten häiden juomapöytä, auki ruokailun jälkeen - bileiden loppuun:
Niin tähän ei sit kukaan uskaltanu koskea?
Olutta vai siideriä vai sittenkin juomasekoitusta? Pullotavara on vaan niin kivan näköstä.
Muodikkaita paperipillejä tietty! Täytyy kyllä sanoa ihan rehellisesti, että niistä tuli pahvinen sivumaku...
Rommia, ON. Sokeria, ON. Limeä, PALJON. Minttua TIETTY. Pöytäliina, PUHDAS VIELÄ + paljon muuta odottamassa janoista kansaa. Ystävän ottama kuva.
Mojiton teko on heleppoo ku heinän teko.
Mitä mä sanoin: pitkä kuin papin puhe.. Coolerissa oli muuten sylinterimaljakko ja siinä jäitä. Ja täyttö ilmeisesti toimi? Kuva veljeni ottamasta rajattu..

Kukaan ei sammunut. Kukaan ei örveltänyt. Kaikille löytyi jotain juotavaa. Yhtään lasia ei mennyt ilmeisesti illan aikana rikki, isäni tosin rikkoi pari lasia siinä vaiheessa kun niitä laitettiin esille edellisenä iltana.. Niin ja muistinko jo mainita, että juomaa todellakin jäi? Kuinka paljon, palataan siihen ihan omassa postauksessaan.

Harmi vaan etten itse päässyt juuri nauttimaan näistä antimista, en meinaan halunnut olla kännimorsian :D Niin ja hei, jäitä sai Hesestä säkillisen. En muista maksoiko tuo Pohjalaanen niistä paria euroa enempää... Hyvä diili!

4 kommenttia:

 1. Ooh, mojitoa. Kiva idea. Meille taitaa olla kanssa tulossa Torresin Brandya. En kyllä tiedä onko kymmenvuotiasta. Ja hyvä vinkki nuo Hesen jäät, sitä onkin mietitty, että mistä niitä hankkisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ite pähkäilin kans eka et mistä niitä jäitä oikein saisi, kunnes jostain toisesta blogista taisin kuulla ja ystävältä, joka vanha heseläinen, vinkkasi. Kannattaa sit vaan etukäteen laittaa viestiä ko heseen ja tiedustella onko heillä sen verta isot masiinat että voivat jäitä säkin mukaan antaa :)

   Poista
 2. Ooh, mojito-baari. Miten mahtava idea! <3

  VastaaPoista