keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Valkoisia kukkia

Sorppa nyt jo etukäteen tämän postauksen kuvien laadusta, on meinaan tullut rajattua esim vieheitä joistakin potrettikuvista. Mutta ehkä saatte niistä kuitenkin jotain käsitystä. :)

Toiveestani meillä oli häissä vain valkoisia kukkia. Valinta tuntui jotenkin selkeältä, koska varsinaisestihan meillä ei ollut mitään väriteemaa ja taas toisaalta meillä oli vaikka ja mitä värejä karkkibuffassa, mustaa ja valkoista ja hopeaa kutsuissa, menuissa jne ja paikka taas oli ruskean sävyinen. Joten valkoista siis. Ja vielä senkii takia että iteeni ajatus valkoisista kukista miellytti eniten.

Kukkabudjetti oli sellainen jossa jouduttiin (tai jouduin, koska Pohjalaanen ei niin kukista välitä) nipistämään aika paljon. Saatiin silti mielestäni tilaan sopivat kukat, vaikka yhtään ei tietty ylimäärästä niillä kukilla koristeltu.

Aloitetaas vaikka pöytäkukista: Meillä oli neljä pitkää pöytää joihin jokaiseen tuli kolme kapeaa ja korkeaa asetelmaa. Toisinsanoen iso liljanoksa ja jotain vihreää heinää. Harmi vaan etteivät liljat ehtineet ihan aueta :/ Sopivat kuitenkin korkeaan tilaan ja olivat muutenkin tilaan sopivat. Koska lähdettiin sitten jo häämatkalle pian häiden jälkeen, jaettiin kyseiset pöytäkukat mukaan kaasoille ja siivouksessa auttaneelle ystävälle.


Kahvi-/iltapalapöytään tuli sitten iso asetelma, jossa oli myös valkoisia liljoja sekä mm neilikkaa. Muita rehuja en tuosta asetelmasta sitten tunnistakaan. Mutta kaunis se oli :)

ystävän ottama kuva :)

Isät, bestman, seremoniamestari ja veljeni saivat rintapieleensä valkoiset neilikat. Äideille sen sijaan tuli vieheiksi pientä valkoista ruusua.


Kaasot ja Pohjalaasen sisko ja veljeni avopuoliso saivat ranteisiinsa todella herkät valkoiset orkideat. Olivat kyl nätit :) Eivät tosin tainneet ihan älyttömän kovaa menoa kestää.

Velipojan nopsasti nappaama, tosin loppuillasta jolloin rannekukka oli jo aikas.. kärsinyt..

Sulholla oli vieheessään valkoista jaloleinikkiä ja sitten joku kukka jota en tunnista.


Ja nyt sitten mietitte että mites nämä kaikki kukat liittyy toisiinsa muuten kuin väriltään? No koska niitä oli myös minun unelmien hääkimpussa!


Paitsi tota neilikkaa ei ollu, eikä liljaa... mutta muita oli (lähinnä noista viehe- ja rannekukka kukista) :) Jaloleinikkiä, ruusua, tuntematonta kukkaa (??) ja pari orkideaa. Sidottuna pyöreäksi, mutta pienellä rosolla (toiveestani) twistattuna.


Ihan mun näköinen kimppu :) Ja kesti ihan valtavan hyvin koko illan.

2 kommenttia:

  1. Tuntematon kukka taitaapi olla freesia :). Kaunis kimppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia tiedosta :) Jos en väärin muista oot tainnu mulle aiemminki kukkia tunnistaa :D

      Poista