sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Macaroneja

Nuo pariisilaiset ihanaisen yltiömakeat ja suloiset suupalat alkaa kenties olla jo mennyttä trendiä, mutta meikäläiselle ne kyllä vielä kelpaa. Ja häihin kahvi- tai herkkupöytään ne sopii kun nenä päähän. Ja niitähän saa minkävärisinä vaan, joten varokaa hannatädinkakut, täältä tulee jokaiseen väriteemaan sopivat pikkuleivät!

Kuva
Kuva

Macaroneihin todella ihastunut voi koristaa hääkakkunsakin noilla manteliherkuilla...

Kuva

...tai korvata "hääkarkit" nätisti paketoiduilla macaroneilla.
Kuva

Leipomisesta innostunut morsian voi halutessaan tehdä herkut itse. Tosin kärsivällisyyttä ja näpertelyintoa se vaatii. Itse kokeiltiin kerran pakastaa macaroneja eikä ainakaan lyhyehkön pakastamisen aikana maku kärsinyt, joten näitä voinee tehdä etukäteen pakastimeen hääpäivää odottamaan. Tosin jos jollain on muita kokemuksia, kerro ihmeessä :) Tässä linkki mun käyttämääni reseptiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti