perjantai 25. tammikuuta 2013

Riisin korvikkeeksi

Riisin heittely morsiusparin päälle taitaa olla jo aika vanha tapa, mutta nykyisin ei vissiin enää kauheen innoissaan olla riisistä, koska se houkuttelee lintusia kirkkoihin sisään, roskaa ja eipä se ilmeisesti kauheen kivalta tunnu kun jyväsiä löytyy alusvaatteista ja hiuksista pitkin iltaa.

Mutta vaihtoehtojakin löytyy. Saippuakuplat lienee yksi aika suosittu versio riisin heittelystä, mutta itse en jotenkaan niille kuplille lämpeä. Ehdoton ei ei läimäistään muovi/papericonfeteille, jotka ikävästi jäävät sotkemaan paikkoja.

Sen sijaan tämä tyttö lämpeää ruusun terälehdille ja kuivatuille laventelinkukinnoille. Nättiä, luonnollista ja kaunista, eikä eläimet syö niitä. Tosin sottaavathan nekin, mutta ainakin häitään pian juhlivalle ystävälleni kirkon suntio oli sanonut ruusun terälehtien olevan ihan kätevä haravoida pois kirkon pihalta.

Ja sitten itse asiaan, nimittäin netin ihanasta maailmasta bongaamiini ideoihin. Sen sijaan, että jokainen vieras kahmaisisi korista terälehtiä kämmentensä suojiin odottamaan morsiusparin ylle heittämistä, löysin todella nättejä ideoita tötteröistä, joihin lehtiä oli laitettu.

Kuva
Kuva
Kuva

Musikaaliselle parille ihana idea on nuo nuottisivuihin sujautetut ruusut, kun taas omalla kohdallani suurimman ihastuksen herätti vintage-henkinen kakkupaperitötterö kuivatuin ja näin ollen murretumman väriseksi muuttunein terälehdin.

Mites teidän häissä, toivotellaanko teille hedelmällisyyttä jyväsin, terälehdin, saippuakuplin tai jotenkin muuten?

2 kommenttia: