keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Sylinterimaljakot somistuksessa

Hääblogeja selaillessa olen törmännyt aika nätteihin sylinterin-mallisten maljakoiden hyödyntämisideoihin somistuksessa. Luonnollisestikin maljakoita voi käyttää varsinaiseen tarkoitukseensa: kukkamaljakoina. Etenkin korkeampiin maljakoihin saisi varsin kauniita asetelmia. Mutta kukkavaasina toimimista enemmä olen sylinterimaljakoita kuitenkin bongannut kynttilälyhdyn roolissa.

Kuva
Kuva
Kuva


Etenkin nuo kelluvat kynttilät näyttää todella kauniilta erikorkuisissa maljakoissa, eikä lainkaan hullummalta näytä tuo idea ujuttaa veteen kasveja.

Kuva
Kuva

Tykkään myös tosi paljon tuosta sitruuna-ideasta. Ihana väripilkku!

Ikeasta ainakin tuntuu löytyvän jos jonkin kokoisia sylinterimaljakoita. Hinnat lähtee  pienempien maljakoiden kohdalla 14,99 €/3kpl ja korkeampi sitten maksaa 19,99 €/kpl. Hinnakkaamman vaihtoehdon löytää Stockmannilta, jossa yhdelle 25cm korkealle maljakolle tulee hintaa 17,90 €.

Kuva


Että jos noita tarvihtee paljon niin, ei varmaan kannata alkaa uusina ostaa vaan lainata, vuokrata ja ostaa käytettynä jos sattuu löytymään. Ja voihan joistain juhlapaikoista kyseisiä maljakoita löytyä jo valmiina. Niin enkä sitten tiedä jos edullisimissa ketjuissa löytyisi kyseisiä maljakoita kohtuuhintaisina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti