lauantai 4. tammikuuta 2014

Tänä vuonna minusta tulee rouva!


Viime vuosi, etenkin sen viimeinen neljännes meni ihan *piip* hurjaa kyytiä. Ei paljon ole ehtinyt täällä blogin puolella pyöriä, ja tuntuu muutenkin, ettei ajanhallinta ole ollut se vahvin juttu.

Syynä tähän loppuvuoden ajanhallintaongelmaan lienee osaltaan tämä pohjalaasen sanoin "harrastus" eli omakotitaloasuminen ja sitä myötä pidentynyt työmatka, uudet ja haastavammat ja uuden opettelua vaativat työtehtävät ja olihan tuossa sitten tämä meidän eka "oma" joulu, jolloin saatiin pohjalaasen perhe tänne vieraiksi.


Ja hupsheijaa, siinä se vuosi vaihtui ja häihinkään on enää.. alle kaksi kuukautta!! Hjälp!

No en kuitenkaan ajatellu alkaa stressaamaan.. Vaikka ehkä ihan ministi pitäs.. Jotenkin on tullut saatua vuodessa häiden suhteen todella vähän aikaiseksi.. paljon on jätetty viimetippaan. Vuosi sitten näihin aikoihin ahdistuin juhlapaikan valinnasta, mutta mietin toisaalta haaveilin tunnelmallisesta valaistuksesta häihin.. Juhlapaikka on toki löytynyt ja jotain on valaistuksenkin eteen tehty. Paljon kuitenkin tekemättä ja isoja asioita päättämättä. Olen jopa alkanut nähdä painajaisia siitä, että hommat on ihan kesken hääpäivän koittaessa ja sitten ne jo tehdyt panostukset tuntuu valuneen hukkaan. Mutta kovasti luotan siihen, että saadaan hommat sujumaan ja mahtavat juhlat järkätyksi :)

Tulipas maristua... Muuten huomasin valtavaksi ilokseni, että hiljaiselostani täällä blogin puolella huolimatta, on tänne löytynyt uusia lukijoita :) Se jos mikä innostaa jakamaan ahkerammin näitä meidän häävalmisteluita (siinä määrin kun aika ennen häitä antaa periksi, niiden jälkeen sitten varmasti vielä tarkemmin kerron miten meni jne) täällä blogin puolella. :)

Mutta nyt pitemmittä puheitta HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA! <3


Voi mitä kaikkea tämä vuosi tuokaan mukanaan.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti