sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Hääkengät

Ihan pikkiriikkisen viimetippaan jäi tämäkin asia, meinaan hääkenkien osto. Ja arvatkaa vaan kuinka paljon ns normaaleissa kaupoissa on valkoisia kenkiä tarjolla tähän aikaan vuodesta?

Mullahan on maanantaina se hääpuvun korjaussovitus ja siellä on syytä olla kengät, että tiedetään mihin mittaan helma lyhennetään. Ei siis auttanu muuta kun ottaa tehoisku Turkkusen keskustaan viikolla. Ja ekan iskun teinkin alkuviikosta, mutta mitään mieluisaa ei sillon oikein tarttunut mukaan. Paitsi että bongasin ihan mielettömät korkkarit! Mutta meikäläisen korkkarikävelykokemuksella sellaset kymppisenttiset (?) piikkikorot ilman platformpohjaa ei oo mikään superhyvä idea hääkengiksi..

Koska oltiin eilen Tallinnassa juoman haussa (siitä lisää myöhemmin), oli oikeestaan vähän niinku pakko kipittää kaupoille perjantaina töiden ja vuokra-auton palautuksen (se on oma tarinansa) palautuksen välissä. Ja aikaahan oli siis tunti..

No onneksi sain niitte ihanien korkkareiden hehkutuksen avulla houkuteltua ihanaisen työkamun matkaan. Ja vitsit se oli hyvä idea, ni sain vähän lisäpontta valintojen tekoon! ;)

Mentiin ekana sinne Muotikuuhun, jossa ne i-h-a-n-a-t kengät oli. Ystävä ihastui niihin kans ja hän nappasikin matkaan sellaiset itselleen. Onpahan sitten meidän häissä upeat kengät ;) Hääkäyttöön sopivia kenkiä ei kuitenkaan kyseisestä liikkeestä löytynyt, joten tarkotus oli mennä käymään Angelica Bridesissa, mutta voi höh! Se oli kiinni sairaustapauksen vuoksi :/

Voi paniikki! No eipä sit muuta ku viel yhteen kenkäkauppaan, jossa en käyny sillo aiemmin alkuviikosta. Ja sielhän ei ollu sit niin mitään! Päätettiin sit käydä vielä Stockmannilla, vaik olin toki siel käynyki jo pyörähtämässä aiemmin. Ja onneks kävin, koska täl kertaa sieltä osu silmään kohtuullisella korolla varustetut, melko perusmallistet mutta sirot helmiäiseen taittavat valkoiset nahka-avokkaat. Niinko tälläset:


Onhan ne tosi pelkistetyt, mutta ne tuntu fiksulta jalassa (fiksulta?? siis kävelykelposilta) ja voihan niitä halutessaan sitten tuunata erilaisilla kenkäklipsuilla tms.

Niin ja sit sellanen pikku bonari...

Ne ihanat kengät sieltä Muotikuusta tarttu myös meikäläisen matkaan ;) Korkkaritreenejä odotellessa.

No kattokaa nyt.. eihän noita voinu kauppaan jättää :P

6 kommenttia:

  1. Noi glitterikorkkarit on niin makeet! Kelpaisi tännekin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihanat :) Ansaitsisivat suorastaan jonkun vitriinipaikan, kun ovat niin kauniit..

      Poista
  2. ihanat glitterit! Meikäläisen kaappiin voisi myös tulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Nyt noita tuntuu olevan pikkujoulukauden jälkeisissä alemyynneissä joten ei muuta kun omaa vastaavaa paria metsästämään :) (toinen ystävä oli myös löytänyt unelmiensa glitterkengät alesta!)

      Poista
  3. Glitteriii! On aina bueno, etenkin hääkengissä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Harmillista vaan ettei noista kimmellyksistä tule mun hääkengät.. mut ovat sit paremmin esil jossain muissa yhteyksissä :)

      Poista