maanantai 13. tammikuuta 2014

Nyt ei vanha suola janota ja pahat henget vainoa

Voi ihanaa tytöt, ihanaa! Ja kiitos! Mulla oli siis polttarit lauantaina ja voi kui oon tyytyväinen :) Mua oli selkeästikin kuunneltu <3

Oikeestaan tiesin jo perjantaina, että seuraavana päivänä on polttarit. Ai mistäkö? No siitä, että Pohjalaasen sisko saapui meille. No aamulla sitten malttamattomana heräsin seiskalta (oisin kyllä varmaan muutenkin herännyt kyseiseen aikaan) ja aloin odottelemaan kuumeisesti polttariväkeä. No siinä kympin maissa sitten saapui kaasot torvet soiden pihaan :)


Ekana (no tietty halauksien jälkeen) meikäläiselle iskettiin mimosa kouraan ja murua rinnan alle aamiaisen merkeissä. Käskettiin pukea päälle vaaleanpunaista, ja minähän tein työtä käskettyä. Jonkin ajan päästä sitten suunnattiin nokka kohti Rutkua eli Turkua (Kaaso O kutsuu Turkua Rutkuksi :D ) ja työpaikalleni (tai näin mulle eka väitettiin). Ja totta tosiaan mentiin ihan työpaikkani hoodeille. Siellä sitten  tapasin iloisen polttarikansani. Onnekseni huomasin, että lähes kaikki oli päässyt paikalle <3

Niin ohjelmaan.. Meille oli järkätty naurujoogaa. Meistä vissiin kukaan ei ollut ollut ennen naurujoogassa joten ei oikein tiedetty mitä odottaa. Itse ehkä ekana ajattelin, että se olisi sellasta hahahahahaa-hohhohhoo meininkiä, mutta ei, siellä olikin paljon sellasia paritehtäviä joissa piti ottaa kontaktia kaveriin. Täytyy sanoa, että kyllä tuli naurettua ja oli sitten sen tunnin jälkeen tosi hyvä fiilis.


Naurujoogan jälkeen suunnattiin keskustaan välipalalle ja sieltä Viinille nimiseen viiniravintolaan viinitastingiin. Tuli kyllä opittua paljon viinistä ja tämä sommelier oli kyllä hauska ja pitkäjänteinen meidän kyselyiden kanssa. Nyt sitten muuten likat tiedetään miten sitä lasia kuuluu illallisilla pitää kädessä..

Viinitastingin jälkeen suunnattiin minulle tuntemattomaan kohteeseen. Päädyimme maalle tosi ison talon pihaan. Porukka oli vuokrannut kyseisen majotuskäytössä olevan rakennuksen meille illanviettopaikaksi ja yömajaksi. Loppu ilta koostuikin sitten ihanien tyttöjen jutuista, hääbändin poikien jaosta, naurusta, viinistä, ruuasta, herkuista ja..

..morsiussaunasta. Saunanlauteille oli levitetty asiaankuuluvasti valkoiset lakanat, ruusunterälehtiä, ruusunoksia ja kuusenoksia. AUTS! Kyl meikäläisen herkkäpeppu sai tuta havunneulasen. Mutta muistanpahan ettei avioliitto ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Niin ja sydänkohtauksen meinasin kans saada kun tytöt karkotti pahoja henkiä kattilankansin ja huudoin ja paukkein :D Saunomisen lomassa meikäläisen selkä myös kuorittiin suolalla ettei vanhat suolat janota, päälle viskottiin vehnäjauhoja oikein kolmosten edestä ja selkään levitettiin hunajaa. Niin ja pitihän sitä käydä juoksemassa vanhat heilat pois mielestä.. Oli muuten ainakin 10 astetta pakkasta ja vihdoin myös lunta.. ja iso talo kierrettävänä. Polttariväen suostumuksella sain jättää heipat kaikille ihastuksille yhellä kierroksella kerralla :D Olis voinu muuten olla jokseenki kohmeiset kintut..

Ai niin ja saunaanhan menin tietty paita päällä: minulle annettiin paita ennen saunaa koristeltavaksi ja sitten se päällä tuli vähän hikoilla saunassa. Kun kyseisen paidan otti pois, piti se viikata ja viikatessa lausua sulhasen nimi. Kyseinen paita tulisi sitten antaa sulholle huomenlahjaksi ja sen on tarkoitus vahvistaa onnellinen ja luja liitto.

Saunan jälkeen tytöt vielä hemmotteli mua kasvohoidolla (mmmm..suklaakasvonaamio), käsikuorinnalla, päähieronnalla ja kynsien laitolla. :) Khyl kelpaa ny!

Aamulla sitten vielä sai aamiaisen nokan eteen, joten voisko tyttö tyytyväisempi olla? :) Kiitos siis tytöt ja odotan jo innolla, että päästään nauramaan ja juhlimaan yhdessä häissä! <3

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanan rennolta :) Huippua, että sait sellaiset polttarit, kuin toivoitkin. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan rentoa ja tyttöjen kesken oloa. <3

    VastaaPoista
  3. Onnea! Kohta ne sun häätkin on! Jotenkin tämä saa mut ihan juhlafiilikselle, sillä meidän häät on noin vuoden kuluttua teidän häistä ja jotenkin samaistun... :) Mä oon stressannut, että saako talvella yhtä helposti polttareita aikaan kuin kesällä, mutta varmasti saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Iiks, alkaa jo jännittää.. Kyllähän talvellakin saa polttarit järkättyä, jos vaan käyttää mielikuvitusta :) Ja ihana kuulla että pystyt samaistumaan, koska vuoden päästä käyt itse samoja fiiliksiä läpi, kun omat hääsi lähestyy :)

      Poista