maanantai 6. tammikuuta 2014

Kakkustressiä

Muistatteko, kuinka olen onnessani hehkuttanut porkkanakakkua hääkakkunamme? No nytpä kuulkaa iski paniikki. Ja miksikö? No kun nyt pari viime kertaa, kun kyseisen kotileipurin kakkuja on maisteltu, on niissä ollut jotain pielessä: ekalla kertaa kakku oli todella kuivaa, toisella kertaa raakaa.

Kuva
Miten tää on mahollista, kun aiemmat kakut ennen tätä hääkakkupestiä on olleet mitä mainioimpia. Ja nyt sitten pelottaa, että kakut voi olla raakoja tai kuivia tms (ja kun jokaista kakkua ei voi avata ja tarkistaa..). Sitä voisi sanoa olevansa vähän umpikujassa.. Ai miksi, kysyy siellä ruudun takana varmaan joku. Miksi en vaan sano kotileipurille, että kiitti, mut tilataan kakut ammattilaiselta (niinkun kaiken järjen mukaan pitäis tehdä)?

Kuva

No siksi, että en halua loukata kyseistä kotileipuria! Ehkei olisi niin paha tilanne, jos kyseessä ei olisi Pohjalaasen sisko..

No täytynee käydä Pohjalaasen kanssa vielä vähän keskusteltua, josko saataisiin hienovaraisesti siirrettyä "Päähääkakku" jonkun ammattilaisen tekemäksi ja porkkanakakku olisi sitten herkkupöydässä lisänä.. Vähän mua kyllä houkuttas esim MBakeryn moussemaiset kakut.

Ehkä tässä on jotain piirteitä siitä mitä haluisin: Yltäkylläisyyttä :P Ei vaan useampaa sorttia, oikein jokaisen sokerihiiren unelma.. Kuva

Täytynee käydä parit vakavat keskustelut aiheesta (ja toivoa, ettei aika lopu kesken).

2 kommenttia:

  1. Oi voi, onpas inhottava tilanne. :/ Toivottavasti asia järjestyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep.. no nyt on ns kissa nostettu pöydälle ja mietitään myös sitä ammattilaisen tekemää kakkua..

      Poista