lauantai 8. kesäkuuta 2013

Näytöissä juoksemista

Savolais-pohjalainen naimakauppa taitaa hetkellisesti olla savolais-pohjalais-varsinais-suomalainen talokauppa, sen verta on juostu tuon armaan Pohjalaaseni kanssa talonäytöissä etsimässä avioelämään sopivaa pesäpaikkaa, ettei ole paljoa häitä ehtiny miettiä. Paitsi sitä, että jos talo nyt löytys, milläs ne häät sitten maksettas ;)

No on tähän hätään sentään saatu jotain häitäkin varten hankittua. Se, mitä, paljastuu myöhemmin, mutta sen verran paljastetaan että siihen liittyy kullan kimallusta ja herkästi särkyvää kovuutta.

Ja mitä tulee siihen, että haaveilen aina kulloinkin vallitsevan vuodenajan mukaisia häitä.. Nyt en toivo, kun on ihan liian kuuma mulle ja etenkin tuolle Pohjalaaselle! Mutta ei valiteta, kesä on kivaa, valoisaa ja kukkivaa aikaa. Ja etenkin ilta-aurinko on ihan parhautta pehmeydessään :)

Kuva

Kuva
Kuva


Kuva Poffuliinin arkistoista
Kuva Poffuliini arkistoista

Pohjalaanen muuten sano naapurimaan rinsessan vihkimistä sivusilmällä kattoessani, että "Et sitten ota mitään vaikutteita sieltä!" :D Samaan syssyyn soitti Pohjalaasen sisko ja hehkutti niin odottavansa kahdeksan kuukauden päästä koittavia häitä. APUA! Tasan 8 kk!

1 kommentti:

  1. Huiii, miten aika meneekään nopsaan!
    Niin ja toivottavasti asunto hommissa tärppää pian ;)

    VastaaPoista