torstai 14. maaliskuuta 2013

Riisipaperilyhtyjä

Mikä on makuuhuoneen ainoana valaistuksena onnettoman hämärä ja epäkäytännöllinen, eikä yksittäisenä kovinkaan kaunis ilmestys, mutta isona ryhmänä (kesä)illan hämärtyessä (puutarha)häiden tunnelman takaaja?

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Riisipaperilyhtyhän se. Niitä saa edullisesti jos jonkinlaisissa väreissä ja isoina ryppäinä ne ovat todellakin ihanan leikkisiä ja .. niistä tulee jotenkin satumainen ja vähän ehkä unenomainen fiilis kun ne leijailee päiden yläpuolella (siis varsinkin jos on onnistunut kiinnittämään ne huomaamattomasti). Niinkun nyt tossa ruskeasävyisessä kuvassa, jos yhtään pääsette käsiksi siihen mitä tarkoitan (joo, mulla on hassuja mielikuvia maku- ja hajumielikuvista nyt sitten puhumattakaan).

Kuva

Ja mitä tuleekaan tunnelmaan, jonka lyhdyt mahdollistavat illan hämärtyessä. No katsokaa itse. Eihän tuollaisessa tunnelmassa voi olla muuta kuin onnellinen ja hymyn täyttämä (ihan kuin sitä ei muuten hääpäivänään tuppaisi olemaan jos on puolisonsa saanut jne).

Kuva

Kuva
Ps. sori tuo sulkujen tuppaaminen joka virkkeeseen!

+ teidän pitäs varmaan saada aina lukiessanne taustalle nää musat mitä ite satun kuuntelee kirjoitus hetkellä , kun ne siivittää näitä mun mielikuvamaailmoja aina omiin sfääreihinsä ja jutuista tulee vähintäänkin.. outoja :D

1 kommentti:

  1. Olen aivan rakastunut riisipaperilyhtyihin, ne ovat niin suloisia ja tosi kiva koriste :)

    VastaaPoista