maanantai 4. maaliskuuta 2013

HeVi-osaston kautta

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla, vai miten se meni. Selkeestikin jotkut morsiusparit ovat lääkärinkin uhalla säästäneet omput ja muut hedelmäosaston herkut hääjuhliensa somistukseen. Ja mikäs siinä, nättejähän ne ovat. Etenkin maalaishenkisissä puutarhajuhlissa.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Rakastuin etenkin tuohon kokonaiseen omenapuun oksaan omppuineen päivineen.

Aurinkoinen väripilkku on myös nuo viipaloidut sitruunat maljakossa. Nyt sitten joku kukka-asiantuntija voi halutessaan kommentoida, onko noista sitruksista jotakin haittaa kukkasille.

Kuva

Loppukesän hääparit voivat käyttää myös ihan ilmasia tuotteita, vai mitä tykkäätte näistä napostelukelpoisista somisteista?

Kuva
Kuva

Tosin kauheen aikasin noita marjoja tuskin voi poimia, jos haluaa, että somistuksessa olisi kiinteitä marjoja ja harvempi varmaan haluaa lähteä hääaamunaan marjametsään..

Ja muistetaanhan vielä (etenkin kesä häissä) laittaa juhliin tarjolle myös alkoholittomia juomia. Hedelmillä, muullakin kuin sitruunalla saa vähän ekstra juhlavuutta tuohon hanasta tulevaan juomaan. Kokeile esimerkiksi erilaisia meloneita, kurkkua ja yrttejä, mikä nyt sattuu sopimaan teidän värimaailmaan.

Kuva

(ei oo todellista, oon törmänny vaikka kuin kivoihin hedelmillä somistettuihin vesitonkkiin ja nyt en sitten löytäny ku tuon ylläolevan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti