tiistai 13. marraskuuta 2012

Hopee ei oo häviö

Lievälle harakalle hieman patinoituneet hopeansävyt voisivat olla sopivan blingbling. Varsinkin muuten varsin puuteriseen ja vaaleaan värimaailman yhdistettynä, köyhän naisen kulunut hopea voisi olla varsin toimiva ja jopa todella todennäköinen vaihtoehto meidän häihin.

Kuva
Kuva
Kuva

Ylimmässä inspiraatiokuvassa tykkään ihan älyttömästi siitä, että maljakot on erilaisia, vähän niinkuin vanhan hopeakaapin sisällön voisi kuvitella olevan, jotain sieltä, toista tuolta saatua. Keskimmäisen kuvan tuikkulyhdyt taas ovat juuri sellaista kuluneisuutta kun minua kiehtoo ja muutenkin tuo värimaailma on varsin harmoninen, samoin kuin alimmassa kuvassa.

Siispä pieninä määrinä hopea iskee meikämorsmaikkuun oikein olan takaa.

Jälleen bongauksia nettikaupoista ja aika paljon näyttää löytyvän hopean sävyjä, varsinkin joulusesongin alla. Kokosin jotakin omaan makuun ja vähän välkkyvämpään makuun.

Kuvat lainattu Lene Bjerre, Indiska, Riviera Maison

Kuvat lainattu Ikea, H&M, AmandaB


2 kommenttia:

  1. Mä tykkään kans hurjasti hopean sävyistä! Niillä saa valkoiseen yhdistettynä tosi juhlavan tunnelman aikaiseksi. Todellinen "köyhän naisen hopea" tulee näkymään meilläkin: sinkkisaavit ja -ämpärit :D

    VastaaPoista
  2. Juhlavapa hyvinkin, mutta silleen sopivasti, ei lainkaan pröystäilevästi :)

    VastaaPoista