sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tallinnan tuliaisia

Huhheijaa, onpas tämä viikonloppu suorastaan kiitänyt ohi. Perjantaina suunnattiin mitä mainioimmalla työporukalla virkistäytymään Tallinnaan ja kyseiseltä reissulta tuli kotiuduttua vasta illalla eilen. Hauskaa oli ja tulipa reissusta ostettua muutama HALPA skumppa maisteluun häät mielessä pitäen.

Mutta kuten aina, reissusta on ihana palata kotiin. Ja kotona on vielä ihanampaa, kun hemmottelee itseään tuoreilla kukilla. Tällä kertaa maljakkoon päätyi kolme koooorkeata liljan vartta. Nupulla ovat vielä, mutta toivottavasti pian aukeavat loistoonsa.


Aion ottaa kyllä tämän kevään ja kesän aikana tavoitteekseni testailla eri kukkia niin saan vähän visiota siitä, millaisia kukkia haluaisin hääpöytiin.. Vähän kävi kyl kateeksi, kun Tallinnalaisen kauppakeskuksen keskellä olleesta kukkakioskista löyty sortteja vaikka ja kuinka, ja vaikka missä väreissä! Eikä hintakaan ollut päätä huimaava. Kuten ei myöskään Tallinnan tuliaisessani..


Kynsien pureskelija sai näppeihin näyttävyyttä rakennekynsillä, jotka oli varsin edulliset. No, en sitten tiedä työn jäljen ja kestävyyden vertailukelpoisuudesta, mutta kyllä nämä on saanut meikäläisen ihastelemaan omia pikku kätösiä useaan otteeseen.

Ja kuulkaa, kun on nämä kynnet, sitä haluaa laittautua vähän muutenkin. Jännä juttu. Tällä parin vuorokauden kokemuksella voin kyllä sanoa, että mitä todennäköisimmin tulen investoimaan kynsiin myös häiden alla, sillä kyllähän morsion kädet on varsin suosittu katselun kohde kyseisenä iltana. Täytyy myös muistaa huoltaa käsien iho muutenkin kuntoon, kun talvella mulla ainakin tuppaa olemaan rutikuivat kädet.

Työkaveri otti muuten ripset Tallinnassa. Vähän käy kateeksi hänen räpsyripsiään. Ehkä seuraavaksi sitten sellaiset, omiin häihin ainakin niin voi sitten häämatkallakin meikittömänä aamulla hurmata oman rakkaan joka kerta uudelleen ripsiä räpsytellen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti