torstai 18. huhtikuuta 2013

Sateisen päivän hääostos

Tuolla ikkunan takana ropisee ja tuulee siihen malliin, että tuntuu kuin kesä olis skipattu kokonaan ja hypätty suoraan syksyyn. Onneksi ei sentään, on meinaan sen verta vaiheessa savolais-pohjalaisten häiden suunnittelu että tulis vähän kiirus jos olis jo syksy.


No, mutta onneksi sateista päivää piristää tänään postista mukaan poimittu kanariankeltainen paketti, josta kuoriutui jotain pientä häitä varten.

Stockan Hulluilta päiviltä tuli tilattua minulle ja armaalle pohjalaaselleni nämä kaunokaiset:


Riedelin Vinum Cuvée Prestige lasit! Juuri mainiot skumpan siemailuun tulevissa häissä (mitenhän maltan pitää ne laatikossa odottamassa yli puoli vuotta!) :) Ja kuinkas sattuikaan, kyseiset lasit oli meikäläisen suosikkien joukossa jo jokunen viikko sitten, kun listasin hääkippistelyyn sopivia laseja. Jee, olen iloinen. Pienistä puroista nämä hommat etenee..




2 kommenttia:

  1. Onpa kauniit lasit! Ajattelitteko kaiverruttaa niihin jotain hääpäiväksi vai säilytättekö tuon yksinkertaisen, puhtaan linjakkaan ja kauniin ulkoasun kokonaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän olen miettinyt joskos tuohon lasin jalkaan (siis toi kiekko mikä pitää sen pystyssä, en tiedä miksi sitä oikeasti kutsutaan) kaiverruttaisi jotain. Ei tosin olla sen tarkemmin vielä päätetty.

      Poista