tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pöytäliinamietteitä

Joo-o täällä mietitään niinkin syvällisiä hääasioita kuin pöytäliinoja. No ja miksipä ei? Meillä ei meinaan tulla hommaamaan valtavia määriä somisteita juhlatilaan, joten niihin muutamiin haluan panostaa ja ennenkun viittii panostaa, täytyy miettiä kunnolla. Koska se mun aiemmin täällä esittämä pöytäliinarakkaus, eli runsaat tyllikerrokset, ei tule budjettisyistä meidän häihin rantautumaa, täytyy keksiä jotain muuta. Ja tällä hetkellä se jotain muuta on pitsiä.

Ihan alkajaisiksi meikämorsian tilasi jo kauan haaveilemansa pitsikaitaliinat malliksi.


Hinta vaan on sen verta suolainen, että täytynee harkita jotain edullisempaa vaihtoehtoa. Testasin silti ihan huvikseni, miltä kaitaliina näyttää valkoisen ja vaaleansinisen päällä.


Ylläri, pitsin kuvio erottuu huomattavasti paremmin värilliseltä pohjalta. Näkisin hyvinkin helmenharmaan/kyyhkysensinisen pohjan päällä noita liinoja.Tai kenties jotain muita, edullisempia pitsiviritelmiä. Niin siis liinahan on H&M:ltä ja maksaa pikkusta vajaat 15 euroa. Ei paha jos olet tilaamassa yhden tai kaksi kotiin kattausta sulostuttamaan, mutta jos meinaisi 100 hengen häihin... Ei onnistu.. Tämäkään. No aina saa haaveilla. Eivätkä liinat hukkaan menneet, sillä näen ne jo mielessäni karkkibuffaa koristamassa.


6 kommenttia:

  1. Miten ois kakkupaperi, tuo kaikkien köyhien pitsinkorvike? Tsekkaa esim. http://lifestyle.allwomenstalk.com/fun-paper-doily-diy-projects tai http://diyordont.blogspot.fi/2011/08/quickie-tutorial-doily-table-runner.html

    Eihän tuo tietysti oo ihan sama kuin nätti pitsiliina,mutta mun mielestä ihan kelporatkaisu... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat kyllä ihania nuo kakkupaperit, vaikka tosiaan eihän se ole sama asia. Pistetään kuitenkin mietintämyssyyn :) Ja kiitos linkkeistä, tossa ekassa nuo menut on upeat!

      Poista
  2. Käy muuten kurkkaamassa
    http://lovefall2014.blogspot.fi/2013/04/wow-eka-tunnustus.html
    sulle pukkaa tunnustusta :) <3

    VastaaPoista
  3. Tunnustusta pukkaa täältäkin! ;) http://tienivaimoksi.blogspot.fi/2013/04/jee-tunnustus.html

    VastaaPoista
  4. Hei. Liinat ja somisteet saat varmasti kaupiteltua eteenpäin häiden jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä olen kieltämättä miettinyt, että jossen aivan ylilyönteihin ja överierikoisiin liinoihin ja somisteisiin sorru, niin ne varmaan saa sitten kyllä eteenpäin menee..

      Poista