sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Cotton Candy

Olen aika sujuvasti blogeja selatessani painanut kaasua hattaran väristen hääinsipiraatiokuvien kohdalla, mutta tämän kuvaparin kohdalla meikämorsian teki äkkijarrutuksen. Mitkä ihanat, herkän söpöt kengät ja pehmoisen pöyheä kimppu!

Kuva
Voisin ottaa kyseiset jopa omiin häihini, vaikken koe olevani tuollaisen hieman babypinkin ystävä (enemmän kallellaan vanhaan roosaan). Selailin sitten muita bongailemiani inspiraatiokuvia ja sieltä kyllä kieltämättä löytyi muutama juttu, joissa tuota hempeää vaaleanpunaista voisin hyvinkin nähdä käyttäväni.

Aloitetaan kukista. Ne jotenkin olisi minulle luontaisin tapa ujuttaa vaaleanpunaista prinsessa unelmaa häihin. Kevät/alkukesän morsiamet varmaan ovat jo tovin hullaantuneet vaaleanpunaisista pioneista (siis kai noista kuvien kimpuista osa kukista on pioneita? oon niin huono näissä kukka-asioissa).

Kuva
Kuva
Kuva

Noista kimpuista tykkään etenkin tuosta, jossa on ihan vaan häivähdys vaaleanpunaista ja sitten tuosta suloisesta pienistä ruusuista ja pionista kootusta kimpusta.

Pöytäkukkinakin nuo hempeän punaiset sävyt toimisivat, etenkin rustiikkisesti pitsikoristeltuihin pulloihin ja purkkeihin ryppäinä laitettuna.

Kuva

Jos nyt hattaraisesta värimaailmasta tykästyi, saa karkkibuffasta syötävän suloisen noudattamalla värikoodia.

Kuva

Vaaleanpunainen on myös siitä hyvä, että kun sillä sävyttää hääkakun, se näyttää vielä houkuttelevalta (kaikki värit ei näytä, omasta mielestä esim tummanvihreä kakku ei näyttäisi herkulliselta).

Kuva
Kuva

Etenkin tuo ihan haalean vaaleanpunainen kakku runsaine koristuksineen on u-p-e-a!

Ja kuinka söpö onkaan tämä pöytäkartta! Näistä kuvista muuten voinee päätellä, että itse yhdistäisin vaaleanpunaisen raikkaaseen valkoiseen, mutta olen kyllä nähnyt esimerkkikuvia, joissa hempeän vaaleanpunaista on yhdistetty esimerkiksi kultaan, ja ihan onnistuneesti vieläpä.

Kuva

No koska innostuin tästä vaaleanpunaisesta, selasin mielenkiinnosta muutaman liikkeen sivuja ja bongailin enemmän ja vähemmän vaaleanpunaista. Jos itse ottaisin hähin vaaleanpunaista, ujuttaisin sen siis kimppuun, pöytäkukkiin tai kenkiin. Eli kenkiä, olkaa hyvä:


Omat suosikit noista on korkeakorkoisimmista nuo Bournet tai Cecé L'amourit, keskikorkeista Victoria Delefit ja matalista Killahit tai Stylesnobit.

Jos haluaa sävyttää kaason/kaasot tähän väriteemaan sopiviksi, bongasin muutaman vaihtoehdon nettikaupoista ja parin morsius-/juhlapukuliikkeen sivuilta:


Tähän väliin omille kaasoille viesti: Ei hätää, en ole pukemassa teitä vaaleanpunaiseen!

Ja sitten, morsian itse. Jos nyt oikein tykkää vaaleanpunaisesta, voi räväyttää ja pukeutua osittain tai kokonaan vaaleanpunaiseen unelmaan.



Hmm.. ei ihan meikäläisen kakkupala nuo prinsessamekot.. Tosin mielihän saattaa muuttua. No mutta loppuun vielä pari somistusjuttua, kippoja, joista esim tuo pieni vaaleanpunainen lasikippo toimii, jos laittaa hääkarkkeja pöydittäin tarjolle (tyyliin vaikka M&M tms). Häätarvike ja askarteluliikkeethän on toki sitten pullollaan kaikkea muutakin ihanaa vaaleanpunaista.

Kuvat lainattu Amanda B, Indiska, Ikea

Muuten, se, että olen hintoja merkannu, ei sitten tarkoita, että ne vielä on sen hintaisia. Eli ei sitten vedetä meikäläistä hirteen jos ovat hintoja muutelleet :) Mutta lähinnä laitoin niitä tuohon esimerkiksi, koska mulle itselle ainakin on ihan auki että mitä mikäkin maksaa (mikä on pirun iso ongelma just nyt, kun budjetti on ihan levällään). En myöskään suosittele mitään tiettyä liikettä, vaan ne on tuolla mainittuna lähinnä sen takia, että olen kuvat kyseisten liikkeiden sivuilta kopioinut.

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi noi ekan kuvan kengät on ihanat! Just tollasia tai tuon tyyppisiä lähdin alkujaan etsimään, mutta ei löytynyt. Ja mullehan toukokuun morsiamena tietenkin tulee sitä vaaleanpunaista pionia morsiuskimppuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä ihanat, mutta mahtavat on ne sinun loppujen lopuksi hankkimat kengät :)

      Poista
  2. Nam nam NAM! Nämä kuvat oli niin herkkuja! Meillä oli hempeä roosa yhtenä häävärinä, mutta emme myöskään avustajien pukeutumiseen sitä tuoneet, sillä se oli heille kaikille niin vieras väri. Sen sijaan he tykkäsivät fuksiasta ja valinta menikin sen suhteen ihan nappiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fuksiahan menee just passelisti hempeän vaaleanpunaista tehostamaan :)

      Poista