Kirppis

On tullut kevätsiivouksen aika ja nyt on tarkotus myydä eteenpäin kaikki häätavara, jota ei itse enää tarvitse. Tarjolla on sekä omista häistäni, että ystävän viimekesäisistä maalaisromanttisista häistä olevaa somistusta. Homman nimi on simppeli, katso, ihastu ja jos tarve tuotteelle iskee, laita spostia poffuliini.blog@gmail.com.

Somisteita ystäväni maalaisromanttisista häistä

Oheiset tuotteet ovat siis ystäväni häistä ja ne on noudettavissa Raision seudulta. Jos kiinnostut, laita mailia niin välitän sen ystävälleni :) Myös mikäli haluat näistä tarkempia tietoja, laita spostia niin välitän kysymyksesi eteenpäin.


Pitsiruukku, luonnovalkoinen, halkaisija 12 cm, sinkittyä terästä

Näitä on 20 kpl ja ne myydään mieluiten kaikki kokonaishintaan 50e

Pöytänumerot 1-5, koivusta

Koko setti 20e


Teline esim menulle

  MYYTY

Tienvarsikylttien pohjat 

Näitä on 6 kpl myynnissä á 10e tai kaikki kuusi yhteensä 50e. Nimitekstin saa pois helposti, koska kiinnitetty niitein. Samoin nuolen suunta on helppo muuttaa. Kuvat/nuolet on laminoitu (eivät siis likaisia vaan valo heijastuu kuvassa). Tausta paksuhkoa vaneria.
 

Somisteet morsiusparin skumppalaseihin

5e


Savolais-pohjalaasten häitte somisteita yms

Nämä on siis olleet meidän häissä tai meinanneet niihin päätyä. Kaikissa tuotteissa nouto Turun seudulta jos ei toisin mainita.

Hopeanhohtoiset tuikkukipot

24 kpl. Eivät ole kaikki prikulleen samanlaisia vaan vaihtelua esim hopeoinnissa on. 1e/kpl tai 20e kaikki 24 kpl.
Kirkkaat tuikkukipot (kuva ikean sivuilta)

28 kpl. 5 euroa koko satsi. 

Hiuskorut (2 erilaista)

Avaamattomat paketit, kampaajan kanssa keskustelun jälkeen eivät menneetkään käyttöön meidän häissä. Nämä voin postittaakin. 4e/pkt.


Kehyksiä

5 kpl (kuva)koko 18x24cm, 0,50e/kpl
2 kpl koko 13x 18 cm, yht 0,50e

TAI kaikki yht 2e.

"Lasi" on muovia. HUOM! Melkein kaikissa on tuki, jonka avulla pysyy pöydällä pystyssä, jossain määrin rikki. Näppärä kuitenkin saanee ne fiksattua (tai sitten kehykset voi ripustaa).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti