maanantai 18. helmikuuta 2013

Hääpaikka (alustavasti) varattu!!

Iik! Ihanaa. Käytiin aamulla katsomassa juhlapaikkaa, ihastuttiin ja varattiin. Jee! Vihdoin konkreettisia askeleita kohti häitä, jotka siis sijoittuvat helmikuulle 2014. Meikämorsian ei tahdo pysyä nahoissaan, tässähän on nimittäin enää vuosi tai oikeastaan vähän alle h-hetkeen ja neitipäivien päättymiseen.

Kuva

Voi ONNI! Nyt sitten vaan täytyy pitää paikka mielessä ja keskittyä valitsemaan sinne sopivia somisteita jne. Ja vihdoin voi alkaa tosissaan kysellä pitopalveluita. Äsken lähti tarjouspyynnöt viiteen paikkaan. Saas nähä miten käy (eli järkytytäänkö hinnoista).

2 kommenttia:

  1. Koin kanssa suurta helpotusta, kun juhlapaikan varaus lähti vihdoin eteenpäin ja valinta oli sen osalta tehty. Aloinkin olemaan jo hieman turhautunut hääpaikkojen metsästykseen, kun tilaa ei meinannut löytyä ei sitten millään. Juhlapaikka, kun vihdoin löytyi tuli heti sellainen tunne, että tässä tosissaan ollaan nyt menossa naimisiin ja kaikki hääjärjestelyt starttasivat eteenpäin huimalla vauhdilla. Nyt eletään hieman suvantokautta, mutta ehkä tässä taas saa ensi viikolla loman kunniaksi tehtyä pienen spurtin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että joku muukin on tuntenut suuren helpotuksen siinä kun paikka on löytynyt. Ystävä, joka menee kesällä naimisiin sanoi samanlaisen helpotuksen tulevan myös esim sitten kun se puku löytyy jne, kun stressi häviää..

      Poista