keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Pien.. eiku vähän isompia hääostoksia

Juu-u ahkeran kiertelyn tuloksena nurkkiin pyörimään on saatu lisää häiden kannalta itseasiassa melko välttämättömiäkin ostoksia. Kyseessä siis vihdoin jotain, jota todella tarvitaan (Kuvitella! Eihän tässä olekaan enää kun noin 7 kk häihin), mutta tokihan tämän olisi voinut toteuttaa toisinkin.

Tai ei oikeastaan, koska olin saanut tästä ideasta niiiiiin voimakkaan päähänpinttymän, että turha kai olisi yrittää kääntää päätäni. Ja kun vielä kakku asiat tuntuvat lutviutuvan kuten niistä nyt on aiemmin ollut puhe, niin en voi muuta kuin olla tyytyväinen ja ylpeä kotiuttaessani näitä ihanuuksia nurkkiini pyörimään (kirjaimellisesti nurkkaan työpöydän alle pois jaloista rikkoutumasta):


Hulluutta? Jonkun mielestä ehkä, mutta omasta mielestäni ei. Kuppeja ja pullalautasia on nyt noin puolet koossa, eli toinen samanmoinen satsi pitäisi vielä löytää, joten ei pidä vielä nuolaista ennenkun tipahtaa. Mutta tosiaan tähän mennessä olen noita ihanuuksia (toisten kauhistuksia) löytänyt tosi hyvään hintaan, joten olen optimistinen sille, että unelmani eriparisista kupeista ja lautasista meidän häiden kahvipöydässä saattaa hyvinkin toteutua (sormet ristissä).


Ja ihan vaan selvennykseksi, kyseessä ei ole mitkään nykyisin jopa hieman yliarvostetut Arabia-aarteet vaan ehdat puolalaiset, tsekkos-slovakialaiset ja ruotsalaiset kahvipöytien prinsessat. Ja tiedoksi skeptikoille: kiinnitän kyllä huomiota siihen, millaisia kuppeja ja lautasia tähän joukkoon kelpuutan. Ihan kaikki kedon kukkaset eivät siis päädy tämän morsion maljakkoon.


Lopuksi vielä muutama inspiraatiokuva liittyen teemaan.. Sekamelska vai romanttisesti huoleton vintage?

Kuva
Tässä on jotain kauniin harmonista kokonaisuutena. Eikä vaaleanpunainenkaan niin pahalta näytä. Kuva
No tässä mentäs tosi pitkälle vanhojen astioiden teemassa, mutta kuvan pointti onkin se, että yhdistelemällä saa eriparisistakin tosi kauniita kokonaisuuksia. Bonarina tuo hauska ruusukeidea :) Kuva
Tässä vielä jo aiemmin blogissani julkaisema kuva pohjalaasen siskon juhlista, joissa oli ihanasti eripariset kupit ja lautaset, mutta silti harmonisesti samassa kattauksessa.8 kommenttia:

 1. Jos meillä olisi ollut pienemmät häät, olisi tämä ihan ehdottomasti ollut varteenotettava vaihtoehto kahvipöytään! Ihania astioita, me like! 120:lle tuollaisten kalastelu olisi vain ollut aika... Noh, hankalaa ja kallista :). Mutta fanitan kyllä täysillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei välttämättä uskaltas alkaa 120 hengen häihin alkaa keräämään astioita, jos ei sitten alota tooosi aikasi :D Eipähän tämä meilläkään ole varmaa, että saadaan sitten loppupeleissä kyseiset astiat pöytään, kun voihan olla että kahden ostoskerran jälkeen löytöhanat vaan tyrehtyy.

   Poista
  2. Bongasin Hyvinkäältä sellaisen liikkeen kuin Villa Pajala http://villapajala.suomalainenverkkokauppa.fi/, siellä oli tuon tyyppisiä nettikaupassa. Tosin postitus aika riskaabelia taitaa olla, jos ei Hyvinkään suunnille muuten ole asiaa :) Toivottavasti tarpeellinen määrä löytyy!

   Poista
  3. Kiitos linkki-vinkistä Hanna, ihanaa tavaraa! Tuoltahan vois bongata vaikka mitä muutakin kuin kuppeja ja lautasia ;)

   Poista
 2. Ihanan söpöjä :) Jotkut ideat on vain pakko toteuttaa, ymmärrän täysin päähänpinttymäsi :D

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön idea! Näyttää varmasti tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nyt vaan toivotaan että näyttävät sitten kokonaisuutena hyvältä ;)

   Poista