maanantai 8. heinäkuuta 2013

Metallinhohdetta ostoksessa

Hihii, arvatkaapa mitä meikämorsian nappasi matkaansa tänään alesta!


Kuten kuva osoittaa, se on metallinhohtoista ja mitä passeleinta morsiolle, joka ei vielä ole päättänyt mitä metallinhohtoa aikoo tärkeän päivänsä pukeutumisessa käyttää.


Se on kompaktin kokoinen ja sinne voi sujauttaa vaikka nenäliinan ja huulikiillon (tai jotain muuta tuiki tarpeellista, vaikka kaasothan kai on myös sitä varten).

Se on mahdollinen the HÄÄLAUKKU!


Eihän se nyt tietenkään ole valkoinen, kimaltava tai helmin koristeltu, mutta eikai tarviikaan. Pääasia, että on meikäläisen mieleen. Ja edullinenkin se oli: maksoi noin 17e. Tykkään :)

Ja jos nyt joku miettii, miksi juuri tollainen metallihohtoinen: Olen kokoajan ollu sitä mieltä että hopeanhohtoiset kengät ne tällä tytöllä pitää olla kun morsiamena saa häitään tanssia. Vaan sittenpä iski kriisi sen suhteen, että hopeanväriset kengät ne vaan ei käykään ihan kaikensävyisten pukujen kanssa. Että mitä jos ottaisikin shampanjan väriset? No, koska pukua (jollaisten tarjontaa muuten kävin samaisella kaupunkireissulla vaklailemassa) ei ole vielä valittu, ei voi valita kenkiä (ei sillä, että olisi sopivia vielä kohdalle edes osunut), mutta kun kerta tarjotaan nokan eteen laukku, jossa on noita molempia edellä mainittuja metallinhohtosävyjä, niin antaa mennä vaan.

Kiitos muuten vielä kaaso E:lle rohkaisusta :)

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvän näköinen laukku, ja mielestäni ihan paras ajatus! Nyt sulla on vaihtoehtona myös kuparin ja tuommoisen rusehtavan väriset kengät, jos vaikka sattuu yllättäe sellaiset kävelemään vastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, totta; tuo ruskea-harmaa sävykään ei ois lainkaan huono kengissä :)

      Poista