torstai 25. heinäkuuta 2013

Numeroita ja purkkeja

Nyt on oikein bongattu kaksi ideaa samassa kuvassa. Tai no aika useinhan kuvat on täynnä ideoita, mutta tässä kuvassa silmään pisti välittömästi kaksi kivaa ideaa pöytien somistukseen.

Kuva
Toinen idea on varmasti monelle hillopurkkeja hääsomistukseen miettineelle tuttu/itsestään selvä, mutta minäpä en ollut tullut ajatelleeksi, että korkeampia esim spagetin säilyttämiseen sopiville purkeillekin voisi olla käyttöä hääkattauksessa. Näin saisi tosiaan luotua korkeuseroja kukka-asetelmiin.

Jos ihastuit, esim Ikeasta löytyy suhte edukkaasti kaiken kokoisia purkkeja.

Toinen idea koskee tuota inspiraatiokuvan etualalla olevaa pöytänumeroa: Mahtava idea naulata talonumeroita kakkosneloseen tms laudan pätkään, huoliteltuun tai huolittelemattomaan. Eikä talonumeroiden ostaminen välttämättä räjäytä kukkaroa. Tai riippuu mitä haluaa, mutta ainakin pikaisella tsekkauksella Biltemasta näytti löytyvän edukkaita numeroita, jotka olisi varmasti passeteleita tähän tarkoitukseen.



Nyt inspiraatiokuvaa tarkemmin katsottuani, bongasin kolmannenkin tosi kivan idean: Pöytäasetelmissa on kyllä kätetty useamman sorttisia kukkia, mutta jokaiseen maljakkona toimivaan astiaan on laitettu vain yhden sorttista kukkaa. Näin kukin kukka pääsee kunnolla oikeuksiinsa, eikä asetelma ole silti tippaakaan tylsä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti