lauantai 13. heinäkuuta 2013

(alkoholiton) Juomabaari

Itse ainakin huomaan, että olen käyttänyt tosi paljon aikaa miettiäkseni, millaisia juomia vieraille tarjoiltaisiin pitkin hääjuhlien ja valitettavasti suurin osa ajatuksista on pyörinyt alkoholia sisältävien juomien ympärillä. Mutta toisaalta, olen kyllä kokoajan myös ollut sitä mieltä, että myös alkoholia juomattomat vieraat on syytä ottaa huomioon, sillä he ansaitseva yhtälailla maistuvaa ja raikasta juotavaa siinä missä alkoholia nauttivatkin.

Nettiä selaillessa törmäsinkin sitten varsin toteutuskelpoiseen ja hauskaan alkoholittomaan juomapöytään:

Kuva
Jääkylmää kivennäisvettä kauniista pulloista, loraus omaan makuun parhaiten sopivaa siirappia laajasta valikoimasta ja kauniita höysteitä vaikkapa sitten hedelmälohkon muodossa ja tadaa: alkoholiton ja maistuva juoma on valmis. Ja alkoholittomat vieraat arvostavat varmasti!

Kuva
Ja miksei muutkin, itse kullekin kun tekee hyvää nauttia vetää vahvempien välissä niitä alkottomiakin vaihtoehtoja.

Aasin siltana tähän, mullapa alkoi loma ja mikäs kivempaa kun päästä heti loman alkuun viettämään ystävän polttareita! Katsotaan onko jollain polttarivieraista tai kenties polttarisankarilla itsellään huomenna aamulla sellainen olo, että olisi voinut enemmänkin nauttia alkoholittomia juomia.. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana idea! Tämä olisi itsellekin se nautinnollisin alkoholiton vaihtoehto, kun ei kovin paljon kuohuvaakaan voi itse nauttia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. En oikein kannata ympäripäissään olevia hääpareja, tai siis en ainakaan itse haluaisi olla päissäni omissa häissäni, joten tekee kyllä tosissaan mieli keksiä hyvänmakuisia alkottomia vaihtoehtoja.

      Poista