maanantai 28. lokakuuta 2013

Kutsupohdintoja

Hei, olen ihan viimetipan morsian ja tänään viimetipassa on pähkäilty, mitä tehtäisiin kutsujen kanssa, jotka olisi syytä varmaan ensi kuussa laittaa postiin, jos meinaa, etteivät ihan joulupostin jalkoihin jää.. Ja se ensi kuu kun alkaa tällä viikolla!

Aika vaikuttavaa ja jotenkin talvista. Kutsukorttimuotoista taidetta kerrassaan.. Kuva
Askarrellako vaiko painattaa, kas siinä vasta kysymys. Toisaalta itse olen todella kovasti nyt painatuksen kannalla, koska en yksinkertaisesti jaksa keskittyä noin 50 kutsun verran leikkaamiseen, liimaamiseen yms.. Pohjalaanen sen sijaan suorastaan yllyttää askartelemaan, ja uskokaa pois, lupautuu jopa itse auttamaan. Niin vissiin! :D

Voisihan se olla ihan terapeuttistakin: Askartelu. Kuva
Jotenkin olin alkuun ihan sitä mieltä, että tottakai askartelen itse ja ostin jo ties mitä kakkupaperipitsejä askartelut mielessä. Mutta se oli silloin (puoli vuotta takaperin?) se, nyt on toisin. Nyt haluan jotain yksinkertaista ja eleganttia ja samaan aikaan eleetöntä ja prameaa.

Eleetön ja pramea? Kuva

Helpoin tie olisi varmaan tilata kutsut jostain mistä ne saa valmiina. Tai sitten tilata kutsujen suunnittelu ja painattaa. Tai sitten voi iskeä kontrollifriikkeys, ja haluaa sittenkin päällepäsmäröidä kirjainten asettelut itse (tulee siitä sitten hyvää jälkeä tai ei).

Vai painettua ja vähän itse askarreltua (jos narujen ja pitsien lisääminen lasketaan askarteluksi). Kuva

Vielä kun alottaisi siitä, että päättäisi mitä haluaa... Kaikki hyvät vinkit otetaan vastaan, sekä askartelun, että painatuksen saralta ;)

6 kommenttia:

  1. Ou nou. Kutsut tosiaan olisi hyvä saada piakkoin postiin, vaikka tuo 3 kk ei talvihäissä ehkä niin kriittinen raja olekaan. Jos uskallat antaa toteutusvastuuta ulkopuoliselle, niin täältäkin suunnalta voisi ehkä olla auttava käsi tarjolla. Yksi toinen hääpari on jo alustavasti kysellyt kutsujen suunnittelua ja teen hommaa mielelläni, joten jos suunta kutsuille olisi selvillä, saattaisi minusta olla apua. Maili löytyy blogini puolelta ja sinne voi laittaa viestiä. Ehkä kuitenkin on hyvä ensin istua alas ja miettiä mikä on se oikea ilme kutsuille. Tsemppä hommaan. Kyllä se siitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, täällä on nyt pohdittu ja kovin. Voi päättämättömyys

      Poista
  2. Kurkkaapa Minted.com jos meinaatte tilata kutsut! Me aateltiin tilata tuolta. Ainoa juttu on tietysti oikeinkirjoitus, jenkkiläinen firma kun on, mutta kuulemma tarkastavat ekstra-tarkasti asiakkaan kanssa tilauksen kun on kyse vieraasta kielestä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Voi vaan olla ettei enää ehditä tilata tuolta niin, että kutsut lähtisi ajoissa eteenpäin vieraille. Mutta oma vikahan tämä kun on ollu niin aikaansaamaton :P

      Poista
  3. Tosi upea tuo ensimmäinen kortti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On. Vaikka sitä ei ehkä ihan huonosilmäinen mummo näkisi lukea, kun teksti on kuitenkin suht pienen oloista..

      Poista