maanantai 7. tammikuuta 2013

Pitäähä ihmisten saada tietää mitä ne saa syödäkseen

Ja mieluiten etukäteen. No onhan se ihan oikeasti fiksua siinä mielessä, että väki tietää onko tiedossa niin sanotusti alkupalat ja pääruuat vai onko kaikki samalla kertaa pöydässä. Eikä buffet varmaan ruuhkaudu niin pahasti, kun ihmiset etukäteen tietää mitä haluavat pöydästä lautasilleen metsästää.

Aiemmin heitin parista vähän erilaisemmasta ideasta kuvat ilmoille, mutta todennäköisesti meillä tullaan päätymään perinteisempiin vaihtoehtoihin. Mutta ei niihin kolmisivuisiin torneihin, joista ilmenee menu, ohjelma ja jotain muutakin varmaan vielä.

Omissa haaveissani jokainen vieras saa oman menun ja se on siististi aseteltu lautasliinasta kiepautettuun taskuun tai sitten lautasliinan päälle niin, että koko komeuden ympärillä on joku kaunis nauha tms.

Kuva
Kuva
Kuva

Omasta kokemuksesta tiedän, että osa vieraista tykkää ottaa esimerkiksi menut mukaansa muistoksi, jos vaan mahdollista, joten siksi haluaisin jokaiselle omansa.

Vaikka toisaalta, eipähän kaikki niitä itselleen muistoksi halua joten ei niitä menuja välttämättä tarvitse kaikille painattaa/askarrella. Mutta mun mielestä, jos kaikille ei tule menua, soisin pöydän yhteisen menun olevan helposti liikuteltavissa ja pideltävissä. Ja olevan siis jotain muuta kuin sellainen kolmiotorni-mikälie-onkaan.

Kuva
Kuva 

Mielikuva siitä, miten menun haluaisin häihimme esille on kyllä olemassa toteutustaan odottamassa. Sitten tarttis vielä miettiä mitä niihin menuihin kirjataan ;)

Mites teillä ratkaistaan menu-asiat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti