torstai 17. tammikuuta 2013

Hillopurkit ja mehupullot

Kierrätys kunniaan jne. Nyt meinaan hillomonsterit voi hyötykäyttää kaapin perukoille lasikierrätykseen viemistä odottamaan jääneet hillopurkit ja somistaa niillä hääpäivänsä! Rustiikkista ja ympäristöystävällistä. Ja nättiä, kun somistaa purkit pitsein, naruin tai muilla jutuilla jotka sopii juhlien teemaan/tyyliin.

Kuva
Kuva
Kuva

Hillomonsteri voi heittäytyä hurjaksi ja tarjota coctailit hillopurkeista!

Kuva
Kuva

Ei taitaisi moista määrää purkkeja kertyä ihan yhden pariskunnan hillon syöntimääristä. Mutta silloinhan voi turvautua tuttuihin ja puolituttuihin, kirppareihin ja marketteihin (etenkin hillon teko aikoihin) ja miksei myös dyykkaukseen, mikäli omasta talonyhtiöstä löytyy siistit kierrätyspisteet.
Kuva

Eihän tämä mikään uusi idea ole ja inspiraatioita lasipurkkien käyttämisestä ja niiden tuunaamisesta juhlakuosiin löytyy varmasti tuhansittain. Tosin noista coctail-laseina käyttämisestä kuulin/idean bongasin vasta kun aloin viime vuonna enemmän selailla hääblogeja.

Hillopurkkeja perus kodintavarakaupoista metsästäessäni törmäsin myös mehupulloihin. Maalaisromanttinen saattaisi hyvinkin laittaa pulloon coctail-aineksia tai vaikka ihan vettä...
Kuva

ps. Pohjalaanen ei tykkää tosta purkki lasina -ideasta, ei sitten tippaakaan. Niitä ei siis ainakaan meille. Mutta muuten voisin niiven somistuskäyttöä kyllä harkita..

2 kommenttia:

  1. Löysitpä täydellisen kuvan (nro2) kuvaamaan omaa näkemystäni meidän häiden teemasta ja koristelusta, KIITOS siitä ;). Taidan käyttää kuvaa jatkossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Ehkäpä näämme sitten toteutusta myöhemmin sinun blogin puolella..? :)

      Poista