maanantai 16. syyskuuta 2013

1-v.

Huih, melkein pääsi livahtamaan ohi se tosi seikka, että tänään tulee tasan vuosi kuluneeksi ensimmäisestä savolaisen morsiamen häähöpötyksestä! Tai onhan sitä tietty hypetetty häitä jo ennen tätä, mutta näin blogipuolella häähömpötyksiä on nyt siis kasassa (tätä postausta lukuunottamatta) vuoden ajalta 188 kappaletta. Ja niissä, jos missä, näkee meikäläisen mielen ailahtelut erilaisten tyylien jne suhteen.

Mutta sitähän tämä parhaimmillaan on, ajatusten ja valtaisan ideatulvan jäsentelyä. Ja kaikkein parasta on tietty, että joku lukee ja ehdotomman iso plussa se, että joku kommentoikin joskus. Kiitos :)

Näin savolais-pohjalaisen naimakaupan synttärien kunniaksi ajattelin paljastaa teille yhden aika valtaisan ison seikan meidän häistä. Tai no, en tietty tiiä onko siellä ruudun toisella puolella kukaan edes hitusta miettinyt tätä, nimittäin meidän juhlapaikkaa.

Vaikka useaan otteeseen olen täällä heitellyt ilmoille maalaisromanttisiin häihin (mielestäni) kelpoja ideoita, on meidän juhlapaikka jotain aivan muuta...

Kuvat
Akatemiatalon juhlasali. Se se on, harvinaisen yksimielinen valinta hääpaikaksi.

Kuva
Kuva
Olen niin innoissani.. ja enää alle puoli vuotta aikaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti