sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Täällä taas

Jokseenkin venyi pitkäksi tuo hiljaiselo, mutta päivässä ei tunnit ole yskinkertaisesti riittäneet kaikkeen, joten koneella istuminen on se minkä jätin vähemmälle, ja näin ollen valitettavasti myös hääintoilubloggailun. Ei sillä, konekin on ollut vasta pari päivää kytkettynä seinään ja nettiin..

Mutta täällä sitä taas ollaan, böndellä, mutta edelleen naimisiin menossa. Ja nyt toivon mukaan, kun taloruljanssi on saatu uomiin, alkaa tapahtua ja vähän vikkelään, mitä häihin ja etenkin niiden valmisteluun tulee. Kunnon polkaisu persauksille tulee parin viikon päästä viikonloppuna, kun saadaan kaasot ja bestman ja mahdollisesti hetkeksi aikaa myös seremoniamestari saman katon alle tutustumaan toisiinsa.

Sitä ennen pitäisi kenties keksiä jotain askartelupaskartelu hommaa, jossa apukädet voisivat tulla tarpeen, kun nyt kerta kaikki kaasot saan seurakseni. Ei sillä, olen kyllä jo etukäteen heille infonnut, että aika paljon varmastikin teen ihan ittekseni, sellanen "Minä itte pappilan musta sika" kun oon (en tiedä ootteko koskaan kuullu tota sanontaa?).

Mutta sitä tulin lähinnä nyt ilmottamaan, että blogi heräilee taas pikkuhiljaa bloggaajan muuttokoomasta.


Ps. Tollasii muuten löyty kolme isoa puskaa takapihalta.. oksia kerätty kuivumaan mahdollisesti esim häätilan eteishallin tai wc:n somistukseksi. Anoppi keräsi omastaan myös. Sitten kun vielä sais ne säilymään helmikuulle asti varisematta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti