maanantai 5. elokuuta 2013
Kokeiluja kahvipöytään, Kääretorttu
Siis mikä olis helpompi massaleivos kuin kääretorttu? No ei tietty sillee ihan sellasenaan tarjottuna, vaan tarkotus olisi laittaa palat yksittäin lappeelleen esille ja päälle jotain koristuksia (kuorrutetta ja koristei?), niin että kääretorttupalat näyttää leivoksilta. Kuullostaako ihan pöllöltä?
No mutta mennääs mun testi-kääretorttuun: Ite pohja oli kaakaoinen, eli ihan perus unelmakääretorttupohja. Sisälle keittelin kondensoidusta maidosta kinuskia ja lisäksi väliin laitoin itse tehtyä vaniljakreemiä. Niin ja tuoreita mustikoita, NAM! Vaikkakin tuoreita mustikoita ei sitten talvella ole tarjolla...
Ei muuten kauaa jääkaapissa kääretorttu kettuillu ja uppos erittäin hyvin anoppiin ja kälyynkin. Ja kääretortun pitäs muuten pärjätä mainiosti pakastimessa.
Mietintämyssyyn siirtyy siis tämäkin kokeilu..
Aiemmin testattua: Manteli-liköörikeksit, Suklaakakku, Suklaa-banaanimuffinsit, Marengit
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihan pakko laittaa tähän kommenttia. Aikani kuluksi selailen blogeja...
VastaaPoistaEhdottomasti kääretorttu on helppo ja hyvä tarjottava juhliin. Kauniimpi ja tyylikkäämpi kun laittaa tarjolle ihan normiasentoon ja koristelee päältä. Itse käytän sitä tapaa melkein kaikissa juhlissa. =)
Kiitos vinkistä, täytyypä tehdä kokeilu kyseisellä tavalla :)
Poista