sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viikonlopun hääaiheiset jutut

Paluu (vain) kahden viikon loman jälkeen työhön on yllättävän rankkaa, varsinkin, kun työpäivän jälkeen aika on menny taas pitkältä asuntonäytöissä juostessa. En siis suoraan sanottua ole ehtinyt koneelle asuntoilmoitus-sivujen selailua lukuunottamatta juuri lainkaan, vaikka mieli oikein olisi huutanut hääblogeja ja hääkuvaajien sivuja selaamaan ja sitten niitä ihania löytöjä teille jakamaan.

Mutta, koska viikko oli täynnä paikasta toiseen säntäilyä, oli ihan jees mennä rentoutumaan maalle anoppilaan, vaikka mattojen pesua ja hapansilakkaa olikin tiedossa. Eteisen matot pesty (ja allit kipiät, tehokasta reeniä näes) ja hapansilakkaa maistettu (wuhuu! mutta vaan maistettu, on se niin kamalaa tavaraa) ja mikä PARASTA: parit hääaiheiset jutut taas viety eteenpäin.

Eka hääaiheinen juttu koskee hääkakkua: Pohjalaasen sisko oli tehnyt porkkanakakun kokeeksi pakastimeen ja nyt sitten maistettiin pari viikkoa pakastimessa ollutta tuotosta ja täytyy sanoa, että voin olla luottavaisin mielin sen suhteen, että saadaan hyvää kakkua häihin. Vielä pitäisi keksiä täyte...

Toisesta hääaiheisesta jutusta tulee pieni sneak peak..


...ja saatte sellasen about kahdenkymmenen kuvan postauksen näistä vielä myöhemmin :P

Ja ihanaa on myös, että anoppi tarjosi osittaista ratkaisua meikäläisen hortensiahulluuteen:


Kunhan nämä ihanuudet, eli anopin puutarhassa olevat syyshortensiat kukkivat, anoppi lupasi napsasta kukkivia oksia maljakkoon kuivumaan, jolloin valkoisista tulee kauniisti vintagea henkiviä, vaaleanpunaisen ja hieman ruskean sävyisiä. Ei siis sellaisia ruman ruskeita kuten esim huonekuivatuista ruusuista, vaan sellasia sopivasti rustiikkisia. Ja eivät ilmeisesti mene kamalasti kasaan. (katso esim täältä kuva parin syksyn takaa samaisesta puskasta, kun kukat on alkaneet kuivua ja paleltua)

Ja sunnuntai-illan lopuksi mun mielestä kaunis kuva viikonlopun "filmiltä":


Vaikka kuvan kukka onkin nimeltään Särkynyt sydän, ei meikäläisen sydän ole tippaakaan särkynyt. Päin vastoin, olen päivä päivältä rakastuneempi pohjalaaseeni ja sen hupsuun pohjalaaseen perheeseen :D

Niin, ja saatiin ihan eka häälahjakin. Ja erittäin yllättävältä taholta. Siitä myöhemmin lisää.

4 kommenttia:

  1. Tuo asunnon etsiminen on kyllä uuvuttavaa, ihanaa ja aikaa vievää hommaa. Onneksi ei itse ole asiaan vielä ihmeemmin tarvinnut perehtyä.

    Voi että miten ihania astioita! Tulee ihan mieleen Liisa Ihmemaassa, kun kuvaa katsoo. En malta odottaa tietoa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ehkä siinä asunnon etsimisessä se kyynistymisen vaihe menossa. Mutta hääpuolella nyt sit taas on hymy korvasta korvaan..

      Poista
  2. Ihanaa kun on kaksi projektia rinnakkain, kun asunnonetsinnässä tulee ahdistus (jos mitään ei löydy) niin ainakin sitten se hääprojekti piristää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä pointti! Toivotaan vaan, ettei molemmissa iske kriittiset vaiheet päälle kerralla ;)

      Poista