maanantai 5. marraskuuta 2012

Vieraiden lahjontaa

Looginen järjestys häiden suunnittelussa ei ole ihan mun hommiani. Toisaalta häihin on vielä aikaa, ja tarkoitus blogilla on tässä alkuvaiheessa olla vähän niinkuin leikekirja ja muistiinpanot, joista sitten voin selailla matkan varrella tulleita ideoita ja jatkokehittää sitten lähempänä häitä niihin sopiviksi.

Eli vaikka vieraista, teemasta tai yhtään mistään muustakaan ei vielä ole virallisia päätöksiä tehty, sallin silti itselleni mahdollisuuden miettiä vieraiden lahjomista. Jotenkin heti alkuun voin todeta, etten halua sydämenmuotoisia vadelmamarmeladeja tyllipussiin, ne ei vaan ole minun näköisiä.

Karkki on tietysti varsin perinteinen idea ja sinällään helppo ja kohtuuhintainen varsinkin jos väkeä on tulossa paljon. Niissä häissä, joissa itse olen ollut on hääkarkkeja ollut tarjolla niin koristelluissa tulitikkuaskeissa kuin pöydittäin kipoissa tarjottavana ja taisi jossain häissä olla after eight namit värssyihin käärittynä.

Jotenkin mielessä on alkanut muhia idea vähän erilaisesta muistamisesta vieraille. Jostain vähän pidempään kuin pari puraisua kestävästä. Enkä nyt tarkoita, että yksi karkki korvattaisiin suureellisella karkkibuffalla (eikä tämä tarkoita sitä ettenkö haluaisi karkkibuffettia muuten häihin).

Jos haluaa kuitenkin pysyä syötävälinjalla, voisi vieraitaan lahjoa vaikkapa itse tehdyillä herkuilla tai kasvattaa yrttejä pieniin ruukkuihin. Tosin vaikkapa hillon tekeminen vaatii aikaa ja tilaa, yrttien kasvattamisesta puhumattakaan.

Kuva


Tai miksei ilahduttaisi vieraitaan pidempiaikaisella muistolla, kuten vaikka pienellä viherkasvilla. Ainakin jos on melko vähän vieraita.

Kuva


Päätyipä mihin tahansa, tälläinen paketointihullu meinaisi kääräistä lahjukset nätteihin naruihin tai kauniisiin paketteihin. Niin ja ne värssyt.. täytyisi keksiä jotain uutta kivaa niiden tilalle, perinteiset värssyt kun jotenkaan tunnu omilta.. en edes tiedä mitään värssyjä :D

Kuva
Kuva
Kuva
Tuleeko teille perinteisiä tai vähän vähemmän perinteisiä "vieraslahjoja" häihin? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti