tiistai 4. helmikuuta 2014

Vapaa-ajan ongelmia?

Ei todellakaan. On meinaan sen verran hommaa riittänyt, ettei paljo ole tarvinnu tyhjänpäite istuskella. Tässä maanantain ja tiistain aikana on sovitettu mekkoa, käyty tanssitunnilla, väkerretty pöytäkarttaa, pesty kuppeja ja lautasia, raaputeltu hintalappuja irti lasien pohjasta, taiteiltu karkkubuffakippoihin nimilappuja, tehty menukortteja jne.

Kyl ne juhlat alkaa tässä muotoutumaan, vaikka silmät nyt ristissä onkin ja tekisi mieli pyytää pari lisäpäivää toteutukseen. Ja oman mausteensahan tähän tuo se, ettei vieläkään tiedetä, päästäänkö juhlatilaan jo perjantaina. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että päästäis. Se helpottais niin paljo kyl juhlien laittoa..

Kuvien kera postauksia ja tarkemmin yksityiskohtia saatte muuten sitten häiden jälkeen. Nyt lähinnä käyn täällä huikkaamassa, että hengissä ollaan, nipinnapin :P

Ja menukorttien väkerrys jatkukoot (vielä hetken).

2 kommenttia:

  1. Tämä voisi olla minun kirjoittamani teksti, niin samojen asioiden kanssa on puuhailtu viime päivinä. Ja samoja fiiliksiä siitä, että pari lisäpäivää kelpaisi mainiosti. Oli pakko lukea pätkä miehelle, joka naureskeli, että kuulostaa tutulta. ;) Meillä oli jopa sama epätietoisuus siitä, päästäänkö juhlapaikalle jo perjantaina - no ei päästä. Tsempit täältäkin, kyllä tässä vielä ehtii!

    VastaaPoista