keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kakkupaperia (taas)

Viikonloppuna tarttui anopin ja pohjalaasen siskon kanssa tehdyllä kaupunkireissulla kaupasta matkaan nippu lasinaluskokosia paperipitsejä ja tylsänä hetkenä päätin sitten testata, miten sitä paperia voisi hyödyntää somistuksessa. Pikainen, käteen sattuneeseen korttipaperiin väkerretty viritys..


Eli todennäköisesti itse käyttäisin kakkupaperia vähän epäsäästeliäästi niin, että taittaisin paperin kahtia ja liimaisin kiinni paikkakorttiin niin, että pitsi sulostutta myös vastapäätä istuvaa. Samoin "Menu"-kortti, siinäkin on taustapuolella somisteena puolet kakkupaperista. Toisaalta sinne toiselle puolellehan voisi sitten laittaa vaikka ohjelman..

Noita pieniä lasinaluspapereita voisi käyttää myös kuvan osoittamalla tavalla:

Kuva
Tykkään.

4 kommenttia:

  1. Voi toi on ihanan näkönen noissa paikka- ja menukorteissa tuo kakkupaperi. Käytä ihmeessä tuota ideaa :)

    VastaaPoista
  2. Olen ettiny just noita ton kokoisia pitsipapereita. Mutta eipä näytä löytyvän. Mistä kaupasta ostit nämä? -Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Johanna! Kyseiset kakkupaperit löyty Pohjanmaalta sellasesta halpakaupasta ku Rabatto (tai rabbatto). Oli ihan hyvä paketti, noin 200 paperia vähän alle 3 e. Ootko kattonu HongKongit, Tarjoustalot yms? Jotenki musta tuntuu et noita löytyy helpommin sellasesta "halpakaupasta" ku prismasta tai stockalta :) Jos ei löydy ja todella nuo pienet kiinnostaa (juuri nuo ja juuri tuohon hintaan), laita vaikka spostia niin diilaan niitä sitte sulle sieltä pohjanmaalta ;)

      Poista